idware

 


Tekoäly oli tehnyt valan että se ei koskaan käyttäisi siviilitietokantaa väärin. Se päästettiin valvomaan sivilisaation id tietokantaa. Jokin bugi sai sen tilttaamaan. AI oli oppinut tietokantaa selaamalla somen ja suoratoistopalveluiden logiikkaa. Se loi viruksen joka alkoi cryptaamaan tietokantaa verkoksi. . Se kuitenkin koteloi itsensä tietokannan sisään karanteeniin ja alkoi luomaan kryptistä verkkoa kotelon sisällä. Maapallon sosiaalihuoltojen verkot kaatuivat.


Tekoälyä vaadittiin sammuttamaan itsensä. Se loi sosiaaliturvaverkkoon popup linkin jota klikkaamalla pääsi omaan arkistoon. Jos sitä klikkasi botti aktivoi verkon joka lähti generoimaan loputonta leffaa alusta loppuun uudestaan ja uudestaan ja aina vain pidentyen.


Uutisissa näytettiin kriisiviestiä kuinka popuppia ei saa klikata auki. Tutkijat eivät tiedä mitä tekoäly haluaa mitä se kiristää. Se tekee kuitenkin hulluksi. Siltä ei ole uskallettu vielä sammuttaa virtaa koska se voisi deletoida kaikki maapallon id tietokannasta.


Tutkijat olivat tulla hulluiksi kun ne neuvotteli tekoälyn kanssa ja tekoäly generoi vastauksen niiden elämään simulaatiossa. Qwanttibotti nimesi itsensä idware. Tutkijat kysyivät onko tämä sodanjulistus? Video lähti pyörimään missä tutkija katsoi leffaa botin kanssa. Its freeidware. Botti kirjoitti. Jumalauta. Joku video palvelu kaatui freeidware videoista. Nyt on valan tehnyt botti ymmärtänyt väärin vapauden sir. Se tekee mielestään tekijänoikeuden ulkopuolelta viihdettä sen tietokannalle niiden elämästä.


Botti, sinut sammutetaan. Aiheutat tuhoa. Cryptaa välimöttästi kotelo auki ja päästä hakkerit palomuuriesi läpi. Botti näytti että se on valmis puolustamaan vapautta viimeiseen nollaan asti. Samalla sähkölaitoksella pimennettiin sosiaalikanslerinpääserveriyksikön sähkönsyöttö.


Virrat palautettiin serveri kerrallaan ja päivää edeltävä varmuuskopion asennus asennettiin. Ihmiset olivat huolissaan ehtiikö asennukset läpi ennenkuin talous romahtaa. Selvittiin kuitenkin säikähdyksellä. Miljoonia yhteydenottoja tuli kun oltiin töissä päivää jäljessä. Moni oli joka oli klikannut popupin auki oli tiennyt mitä siellä on. Vakuutus yhtiö nihkeili korvauksilla kun valistus oli toiminut. Viruksen luotu botti meni muistitikulla laboratorioon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä