Betoniaave

 Betoniaave



Työmaalla testailtiin uutta älybetonia. Betoniin oli sekoitettu tinaseittiä jossa oli titaanisiruja. Seos veivattiin liejuksi ja se heräsikin eloon. Se nousi pystyyn ja hymyili leveästi. Betoniaave lähti kulkemaan kaduille. Betoniaave pystyi kulkemaan betonin läpi ja metallien raoista. 


Betoniaavetta seurattiin hän sulautuikin seinään ja kulki kuin kiitoetana katolle ja alkoi loikkia kuin hyytelö katolta katolle. Betoniaave huomasi että häntä ei seurata joten hän sulautui hämärille kujille. Jonnekkin betonilähiön seiniin jäi nukkumaan. 


Jotain nuoria aikuisia tuli hengailemaan seinän lähettyville ja betoniaave heräsi. Betoniaave puhisi itselleen keuhkot ja kysyi: Onko kukkia? Kukkia? Kuka olet? Minä olen betoniaave ja haluan kukkia ja tai sieniä. No ei nekään ilmaisia ole. Betoniaave jäi nukkumaan seinään suu vakavana suorana. 


Aamulla uutisissa mainittiin karanneesta betoniseoksesta. Nuoret sitten keksivät että tämähän voi olla suuri mahdollisuus. Niimpä he menivät etsimään betoniaavetta samoille kulmille. Tuossa tuo suu selvästi erottuu seinässä. Hei betoniaave! Betoniaave avaa silmät ja tulee nuorien eteen. Saat väriä elämään jos haet jostain värikkäitä seteleitä. Betoniaave halusi kovin värejä ja lähti kohti pankkia. 


Pankin luona painettiin hälytys välittömästi kun betoniaave liukui pankkiin. Betoniaave käski antamaan väriä elämään ja saikin sitten kaikkia seteleitä yhden kappaleen. Lähti pomppimaan vauhdilla kohti aamuisia kulmia. Löysikin sitten nuoret ja kysyi vaihtaako väripaperit taikaväreihin ja ojentaa 885€. 


Betoniaave saa tassuihinsa ison läjän kukkaa ja sieniä ja käpertyy niiden ympärille kiveksi maahan. Nuoret juoksevat karkuun rahojensa kanssa. Betoniaave livahti yön pimeydessä vesistönrantaan ja jäi hautomaan aarrettaan klönttinä. 


Viikon ajan betoniaavetta etsittiin kaikkialta kunnes sen signaali onnistuttiin kaappaamaan. Betoniaave löydettiin ja sen läpi pulppusi savuröyhtäisyjä. Betoniaave laitettiin nopeasti teräslasiseen astiaan. Aave heräsi ja alkoi pomppia. Rauhoittui sitten kun sille sanottiin että sitä täytyy vielä tutkia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Pähkinöitä