NuQQupeikko

 NuQQupeikko



Artturi oli onnistunut viimein lopettamaan tupakoinnin cbd-nuuskan avulla. Ei ollut kuitenkaan tottunut nukkumaan ilman röökiunia. Artturi oli kyllästynyt kun heräsi tunnin välein NuQQupeikon tarjotessa röökiä. CBD-nuuskaa tornillinen eikä ei tehnyt enään mieli jatkaa röökiä. Mutta NuQQupeikosta piti päästä eroon. Se oli kuin painajaista joka loppui heräämiseen. 


Artturi etsi erillaisia menetelmiä unien muokkaamiseen. Sitten hän löysi entada rheediä, luciduniyrttiä. Artturi tutki Lucid Dreaming Therapyn mahdollisuuksia NuQQupeikon voittamiseksi. NuQQupeikosta piti päästä eroon. Unidemoni joka lämmitti unta kuin se olisi uuni. Kunnes heräsi haukkomaan ilmaa ja refleksinä savukkeen poltto, mutta nyt. Takaisin nukkumaan. NuQQupeikko ei luovuttaisi ja pian haukkoo taas ilmaa. Mutta onneksi ei tehnyt mieli savukkeita. Siitä oli muodostunut hirviö.


Hollannista tipahti kirje postiluukusta. Yöllä puoli grammaa jauhetta veden sekaan ja kuseminen alkoi. Oli vähän vaikea nukahtaa mutta sitten nukahti. Artturi näki mustapunaisen shakkikuvioinnin ja loputtoman rivin NuQQupeikon uniörkkejä ja hän hyökkäsi ritarein tätä vastaan. Sota oli verinen ja kunnes rintaman halkoi rivi ruumiita. Pian Artturin aseelliset vuoristokääpiösotilaat nousivat vallia ylös ja rintama vain kasvoi ruumiskasaa. Artturilla meni hermo ja hän sai tykkejä ja kranaatinheittimiä käyttöönsä. Riuskat kääpiöt nostelivat tykinammuksia ja kranaatteja putkiin ja vallin takana NuQQupeikko alkoi taipumaan. Artturi huomasi että sehän toimii. Hän herätti NuQQupeikon ruumiit henkiin zombeina ja Artturi voitti NuQQupeikon.


Artturi seikkaili NuQQupeikon raunioissa ja rakensi sinne suurrealistisen puutarhan. Herätessä oli jännä olo. Heräsi keskellä puutarhaa ja katsoi televisiosta tuntemattomien ystävien kanssa kuinka ruudusta tuli puutarhaan elämää. Tuoksut sekoittuivat aisteihin ja kun heräsi viimein aamulla oli muisto kuinka oli ollut hoivassa unipesässä. Haivattu olo. NuQQupeikko ei enään palannut ja olo oli itsevarma.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä