9-elämää

 9-elämää



1.1 Ninni jäi viettämään eläkepäiviä kissansa kanssa. Kissa nimeltä Servu oli jo yli kymmenen vuotias ja Ninniä niin huoletti että Servu kuolee ennen Ninniä. Ninni soittikin sitten verkkokauppa voodoo liikkeeseen josta pyysi voodoo kissanukkea että Servu kuolisi samaan aikaan Ninnin kanssa.


Noita, kissa ja hiiri voodoo nuket saapuikin perille ja Ninni laittoi nuket kirjahyllyyn. Ninni meni touhuamaan puutarhaansa. Servu oli hyvä hiirikissa. 


Kesä taittui syksyyn ja Servu alkoi käyttäytyä oudosti. Oli vaisu ja unelias. Seinäkello kumisi ja yksittäinen variksen raakkuminen kuului sisään. Kuin aave olisi laskeutunut Ninnin kotiin. 


Seuraavana päivänä Ninni vei kissan eläinlääkäriin ja lääkäri totesi kissan tekevän kuolemaa mutta voi sinnitellä vielä vuodenkin. Voit antaa sille lääkkeeksi viiniä. Toimiiko se? En tiedä mutta kannattaa kokeilla. Sellainen annos yhdeksää elämää vanhukselle. 


Kotona Ninni antoi kissalle viiniä ja tämä latki. Latki lisää kunnes kävi kusella. Tuli takaisin ja naukaisi sammaltaen ja kaatui kyljeltään ja nukahti. Kyllä se hengittää. Ohoh. Ninni joi itsekkin pitkän kulauksen viiniä ja tuijotti sammunutta kissaansa tovin kunnes meni itsekkin nukkumaan.


Aamulla kissa pyysi viiniä lisää ja niimpä kaksikko otti heräämiseen kevyet tujut. Kissa ei sammunut mutta meni hoipertelemaan voodoo nukkien luokse. Hyppäsi hyllyyn ja nappasi hiiren. Paljonkohan on yhdeksän elämää Ninni tuumi. Ninni soitti eläinlääkärille ja totesi Servun voivan paremmin. 


Talvi kului viiniä latkien kohti kevättä. Servu muuttui aina vaan vaativammaksi viinin kärkkyjäksi. Kissa oli kuin viinidemoni, joka kerjäsi jatkuvasti lisää viiniä. Ninni päätti sitten antaa kissalle niin paljon viiniä kuin se halusi. Piti viinidemonin kylläisenä. Ninni tappaisi servun viinillä. 

 Kissa kerjäsi aina vain lisää ja Ninni antoi. Kissa lopetti itsestään huolehtimisen. Servu ei enään kehrännyt, pikemminkin sähisi lisää viiniä. Jos viiniä ei tullut Servu piti mouruavaa meteliä kuin olisi kuolemassa. Rähjäiseksi muuttunut spurgudemoni menetti virtsanpidätyskyvyn. Ninni pelkäsi enään viedä kissaa eläinlääkärille. Viiniä oli annettu liikaa ja syyte tulisi eläinsuojelurikoksesta. Ninni oli varma että Servu ei enään kestäisi kauan.

Keväällä sitten servu yllättäen kuoli. Ninni pesi zombin näköisen raadon ja Servu näyttikin levollisemmalta. Ninni vei Servun eläinlääkärille ja tämä sanoi että sen maksa petti liiasta viinistä. Mutta eikös sen pitänyt olla lääkkeeksi? Joo.. No se teki muutenkin kuolemaa. Eli viinistä ei tarvitse tehdä numeroa Ninni kysyi varovaisesti. Mene sitten kotiin juomaan viiniä ja maksa lasku. 


Kotona Ninni korkkasi viinin ja pyöritteli voodoo nukkeja käsissään. Parempi olla juomatta liikaa viiniä lääkkeeksi etten kuole samaan aikaan Servun kanssa Ninni pohti. Se demoni oli aave.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä