Hapokasta ilmailua

Hapokasta ilmailua




Ralph katsoi televisio ruudultaan dokumentaatioita ulkomailla vankilassa istuvista henkilöistä. Hän asui Alaskassa Anchoragen kaupungissa. Alueella oli sotilastukikohtia ja vaikea löytää lsd:tä. Jäisikö hän Kanadan rajalla kiinni jos menisi autolla sieltä hakemaan pullollista lsd:tä. Mutta panokset tuntuivat korkeammilta. Intiaanien kertomukset shamanistisista rituaaleista silloin muinoin kokemuksista herättivät mielenkiinnon. Sitä hipit varmaan tarkoittivat. Vaikka kannabista olikin tarjolla niin jotain erillaista.


Ralph päätti laittaa lsd pullon liian isoihin kenkiin varvastilaan ja lentää normaalisti menopaluun. Eli suuntana San-Fransisco ja takaisin. Pimeestä verkosta oli löytynyt paikallinen diileri joka järkkäisi pienen pullon lsd:tä ja pääsisi takaisin kotiin. Ralph ajatteli että jos lento ei lennä Kanadan laskeudu alueella niin hän selviää ilman tullimuodollisuuksia. 


San Fransiscossa hän otti lentokentältä taksin ja meni hotellille. Sieltä hän lähetti kännykällään salatun viestin että pullon voisi tuoda hänen hotellilleen. Tilasi samalla pizzan jonka söi puoliksi kunnes diileri oli jo paikalla. Ralph laittoi lopun pizzan jääkaappiin. Ralph saikin lsd-pullonsa ja diileri kertoi vahvuudeksi 125µg. Pullon maksettuaan diileri lähti matkoihinsa. Jos testais heti niin sitten on ainaki se tehty jos jotain menisikin pieleen. Ralph testasi lsd:n ja tiputti tipan hotellin aulan kahvipisteeltä otettuun sokeripalaan. Laittoi sokerin suuhun ja alkoi imeskelemään odottaen vaikutuksia. Kyllähän se toimi oikein asiallisesti. Visuaalit tekivät hotellihuoneesta elävän maalauksen. Waouuuu kun on tuntuu miellyttävältä. Jotenkin professuurinen olo. Myös riskit ovat mielessä. Niitä kauheita tarinoita vankiloista. Joku päivä vielä tämäkin on vapaata. Sitä ennen se täytyy hankkia muita väyliä pitkin. Sitten siistit laskut ja syö viimeiset pizzanpalat. Alkuun on vähän vaikea nukahtaa mutta kyllä se sitten onnistui. 


Ralph herää aamulla ja on varma että pystyisi ehkä, tai ainakin toivoisi pystyvänsä selittämään ettei lsd voi olla vakava rike. Vaikka kauhukertomukset vankiloista mietityttikin. Se on kotimaanlento, no worries. Lsd pullon käärittyään paperiin ja aseteltuaan kengän varvastilaan oli aika sovittaa kenkää jalkaan. Tuntui hieman kömpelöltä kun kengät tuntuu eri kokoisilta. Mutta jos kengät tarkastettaisi hän antaisi tyhjän kengän ensin. Taksi takaisin lentokentälle ja paluulento kotikaupunkiin. Lsd oli toiminut hyvin ja nyt täytyi vain vältellä huumekoiria. 


Kentällä hän huomasi että on riski että hän itse rikkoo pullon matkalaukkuun potkaistessaan tai muuten. Mutta onnistui löntystelemään koneeseen. Koiria ei ollut näkynyt. Huhhuh.


Hän pääsi istumaan penkilleen noin takaosassa lentokonetta käytäväpaikalla. Vieressä istui höperö mummo joka puhui itselleen kuinka kuolee joku päivä. Kone nousi ja Ralph nukahti mummon edelleen höpisten kuolemasta. Ralph nukkuui siten että jalka jossa pullo on vähän käytävän puolella ja välipalaa jakava lentoemäntä vahingossa osui kärryillään tämän kenkään. Pullo hajosi. Ojoi. Anteeksi. Mutta Ralph nukkui kun ei herännyt jalan heilahdukseen. Lentoemäntä jatkoi touhujaan. Yhtäkkiä Ralph herää. Sukka on märkä ja visuaalit nousee tajutonta vauhtia. Vieressä istuva mummo joka on höpöttänyt harhojaan koko matkan hiljenee. Mummo katsoo kuinka Ralph ottaa kengän paniikissa jalastaan ja kenkä lentää lsd:tä roiskuen eri penkkiriville. ”What the fuck is happening” kuuluu jostain. Ralph saa kiskottua sukan jalasta joka läsähtää mummoa kasvoille ja siitä se lentää käytävän toiselle puolelle jonkun naisen käsille. 


Pian lentokoneen henkilökunta on raudoittanut psykoottisen Ralphin. Ralph on paniikissa ja sitten hänet tainnutetaan nukutuspiikillä ja antinarkootilla. Kun Ralph on lukittu lentokoneen vessaan ne jotka ovat altistuneet lsd:lle alkavat oireilla. 


Lentokapteeni on lukinnut itsensä ohjaamoon ja aikoo yrittää nopeaa hätälaskua kohti lähintä Kanadan lentokenttää. Matkustamossa on tyrmitystystä ja antinarkoottidoussin sai yllättäen kaikki jotka altistui. Sukka oli saatu oksennuspussiin mutta sen laittaja oli joutunut nousuista paniikkiin ja hakkasi ikkunaa nyrkeillään kunnes hänet raudoitettiin. Puolentunnin päästä Ralph virkoaa käsiraudoitettuna ja tajuaa että on lukittuna vessaan ja on litimärkä kun hänen jalkaansa on huuhdeltu vedellä. Mutta rauhoittuu kun huomaa tulleensa selväksi. Vittu missä mä oon? Hän hakkaa vessan ovea ja sitten kapteeni kuuluttaa. Vessasta pääsee pois kun on rauhoittunut. Ralph huutaa että se oli lsd:tä ja antautuu jos siellä on poliisi. Kun hän huomaa olevansa lentokoneessa hän alkaa kiroamaan että miten ei ole vieläkään kotona. Mitä on tapahtunut? Me ollaan menossa tekemään pakkolaskua Kanadaan ja sinut pidätetään. Mene istumaan ja lukitse turvavyö. Mutta minuthan tuomitaan salakuljetuksesta? Ei et ymmärrä. Kyse on vakavammasta. Sinä joudut vankilaan Kanadassa. No perkele. Ralph menee istumaan mummon viereen joka on myös selvinpäin mutta luulee nyt olevansa kuollut ja jumissa todellisuudessa. Nainen joka sai lsd:tä käsiinsä istuu käytävän toisella puolella myös selvinpäin. Hän luuli sitä terrorinesteeksi ja on jotenkin järkyttynyt. Kauhistunein katsein hän mutisee kuinka kone hajosi yhtäkkiä palasiksi avaruudessa. 


Lentokapteeni kuuluttaa. Kanadasta ei löytynyt lähempää lentokenttää kuin Alaskasta joten jatkamme kotikentälle jossa sheriffi hakee Ralph nimisen miehen kuulusteluihin ja ambulansseja on ottamassa vastaan tutkimuksiin altistuneet. Jollei osata käyttäytyä teen pakkolaskun mereen tai pellolle kapteeni uhkaili ja keinutti konetta kaartaen vähäksi aikaa jyrkähkösti alaspäin. Naurahti ja sanoi että on tosissaan.


Ralph on järkyttynyt kun hän tajuaa miten pullo oli hajonnu varpaisiin. Kaikki istui haudanhiljaa paikoillaan. Kengästä saanut mies oli kuitenkin psykoosissa laitettu myös rautoihin kun uhkasi avata ulospääsyn. Ralph oli raudoitettuna siihen asti että hänet vietiin putkaan. 


Ralph saikin sitten tuomiot pahoinpitelyistä lsd:lle altistuneilta, lentoturvallisuuden vaarantaminen, erillaisia terapiakuluja sekä huumausaineiden hallussapito. Ralph joutuikin sitten vankilaan pitkälle tuomiolle.


Kun vangeilla alettiin testaamaan lsd:tä joidenkin vuosien jälkeen ja Ralph oli siinä tutkimuksessa mukana. Hän pääsi kuin pääsikin vapaaksi lsd:n parantamana yhteiskuntakelpoiseksi tutkitusti.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä