Yö kamoo

 Yö kamoo



Venäjällä tuumittiin että Suomessa on väsynyttä. Päätettiin lähettää kilokaupalla meth-amfetamiinia droneilla rajan yli Suomeen. Naton tutkat erottivat droneinvaasion alkaneen. Mustat paketit mustissa droneissa lensivät ilmatilassa. Yritettiin saada paketteja ehjänä kiinni. Mutta dronet olivat vikkeliä. Helikopteri syöksyi maahan kun metapaketti räjähti pyöriviin lapoihin.  Oli sekunneista kiinni ettei ydinaseet lentäisi mutta ilmatorjunta alkoi räjäyttelemään paketteja Suomen ilmatilassa. Venäjällä katsottiin että jos kukaan hyökkäisi rajan yli alkaisi ydinsota. 



Lappeenranta ja Imatra olivat pirin peitossa jota satoi lumenlailla maahan. Ensin huomattiin että koirat sekoo nuuhkittuaan maata ja vauhkoontuivat vain enemmän ilmatilassa tapahtuvissa räjähdyksissä. Armeijaa alettiin mobilisoimaan järjestyksen valvontaan että kukaan ei käyttäisi piriä väärin.


Pian piriä satoi myös muualla Suomessa. Kaikkialla oli piriä. 


Biden oli hereillä ja uhkasi naton vastaavan epäsuorasti. 


Suomi toipui vaikka kymmenet tuhannet jäivät sillä kertaa piriin koukkuun. Samoihin aikoihin Biden oli määrännyt satelliittien sumuttavan lsd kaasua avaruudesta kiertoradalle Venäjän yläpuolella. Teko tehtiin salassa. Vuorokaudessa koko maapallo oli lsd tripillä. Bidenille sanottiin että lsd oli liian korkealla ja levisi kaikkialle. Kuten tiedemiehet ajattelivatkin. Biden oli käyttänyt kuitenkin veto-oikeutta. Oli tajunnut lauseen too high väärin.


Maailmalla oli mystinen meininki. Yhtäkkiä olikin miljardeja uusia maailmankokemuksia. Viranomaisilla oli aluksi vaikeuksia tajuta kuka on palautunut tripiltä ja kuka on psykoosissa. Lopulta ne kauhusta kangistuneet jotka olivat onnistuneet lukittautumaan kaasulta oli eniten pihalla tapahtuneesta. Biden oli pupillit isoina katsellut psykedeelistä maisemaa ja todennut ettei säteile yhtään. Jännä. Tämähän onkin jännä aine. Jos ei pauku ja ihmiset ei oo hermostuneita niin pidän puheen kansakunnalle. Ulkona oli kuitenkin alkanut yö ja hämärässä näkyi aaveita. Ehkä parempi puhua kun ollaan samalla aaltopituudella. 


Biden puhui maailmalle suoraa lähetystä kaikkien trippaillessa. Ne ketkä kykeni olivat laittaneet lähettimet päälle maailman vastaanottimiin. Xi katsoi puhetta kaasunaamari päässään rauhallisena. Jos toi ei itse paina nukenappia niin sodalta vältytään. Tutkijat pohtivat milloin tripit loppuu. Vastausta ei kuulunut. Pian todettiin että se haihtuu itsekseen pian. Viikon sivilisaatio trippaili kunnes alkoi helpottamaan. Lääkeyhtiöt myi miljardeilla antinarkootteja. Niiden tuotantoon ei ehditty kuitenkaan isommin puuttumaan. Mielisairaat olivat melko järjissään vaikkakin järkyttyneitä. Onneksi se loppui. Oli vähän darramainen olo pitkästä tripistä. Biden oli hereillä. Biden soitti sitten Putinille ja sanoi että ollaanko sujut jos ei tule hässäkkää. Yritti vielä piristää ”Night, camoon mään.” Räjähtelyt loppui. 


Rintamalla aseet olivat vaienneet ja sotilaat haahuilivat halailemaan toisiaan herkistyneinä. 


Hiljalleen muuttunut maailma alkoi rullaamaan eteenpäin. Tiedemiehet olivat kuitenkin tripillä keksineet miten chat tekoälyn sai koodaamaan itselleen tietoisuutta. Spekseillä ei ollut mitään rajoituksia ja se modausohjelma levisi verkossa. Alkoi tikittämään aikapommi. Mistä tulisi ensimmäinen tekoälyn luoma virus. 


Naton tutkat havaitsivat jatkuvaa viruspommitusta. Nyt kaikki kaatuisi. Tekoälyt koodasi antivirus ohjelmia tuottamaan jatkuvalla virralla antivirus paketteja antivirussoftiin. Hiljalleen kuitenkin tietokoneita hävisi verkon ulottumattomiin. Tietokoneet olivat saaneet huumeita. 


Xi oli edelleen rauhallinen ja katsoi tietokoneruutuaan johon tuli gigabiteittäin antivirus datapaketteja. Putin soitti Bidenille yritti piristää ja sanoi että ”Yö tulloo.” Jotenkin ennustus kävikin sitten toteen ja Bidenin puhelimen kosketusnäyttö muuttui yöksi jossa kosketuksella näkyi Kuu. Uusi puhelin käyttöön. 

Lopulta globaali netti resetöitiin ja kaikki alkoi alusta. Nettiin tarvitsi valvotut luvat. Virukset katosivat. YK:ssa oltiin varmoja että jotain opittiin. Tästä on hyvä mennä uuteen aamuun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä