Wohweli waltio

 Wohweli waltio




Hitler oli onnistuttu salamurhaamaan vuonna 1941 kostona aloittamastaan toisesta maailmasodasta. Himmler oli noussu valtaan luvattuaan että voittaa sodan. Himmler onnistui miehittämään Moskovan ja pysäyttämää lännen Normadiassa. Lännen rippeitä vastaan hän teki vasta-iskun Englantiin ja miehitti tämän. Himmler oli päättänyt jatkaa Japaniin asti itään.

 

Himmler teki propagandaa kuinka waffen ss joukot saivat itärintamalla mikrossa valmistettuja wohweleita. Piri ja herska oli kuin tomusokeria wohwelilla kun aamua startattiin maailmalla Himmlerin SS-SuurSaksassa. Natsismi oli ideologia ja SS oli ainut puolue. 

Kiinan rajaa lähestyttäessä Himmler aloitti V2 rakettien aallon. Kaikki metallit ja sirpaleet jalostettiin uusiksi räjähteiksi selvinneiden takoen niitä keskitysleireillä. 

Pohjois-Afrikka ei riittänyt natseille ja koko manner vyörytettiin salamasotana.

Kiinaan edettyään hän oli päästänyt kaikki venäläiset leiriltä sanoen että Kiina on hyökännyt. Kaikki ss koulutuksen kautta vakaina natseina rintamalle Kiinaa vastaan. Propaganda oli utopistisia raunioita, joista vapautetut löysivät vapauteen etsimään elintilaa. Pian raketteihin asetettiin ydinkärkiä ja suuret kaupungit romahtivat säteilevii raunioihin. Neuvosto-Liiton raunioista selvinneet laitettiin kiinalaisten keskitysleirien vartijoiksi ja Kiina antautui kansallissosialismille.

Natsien sukellusveneiden enigmakoodi oli yhä ratkaisematta ja Amerikan laivasto romahti pelottavan nopeasti. Valtava Amerikkalaisten maihinnousuyritys karibianmeren yli upposi syvyyksiin.

Himmlerin tehtyä maihinnousun Argentiinaan hän tyhjensi Afrikan leireiltä väestön kaikkiin suuntiin rajoilta. Sotilaat jaettiin komppanioihin joilla toisilla on ammukset ja toisilla aseet. Heitä estettiin kapinoimasta laittamalla heidät taistelemaan selviytymisestä keskenään vyöryen eteenpäin.

Amerikan jäätyä yksin he linnoittivat etelärajaansa Meksikon siirtyessä kansallissosialismiin. Kun pervitiiviä alettiin valmistamaan Meksikossa Amerikka kiristi otettaan huumesodasta. Maailmansota lieveni rintamataisteluista tullin ja poliisin työksi. CIA perustettiin 1947 taistelemaan kansallissosialismia vastaan. FBI ratsioi DEAn kanssa Meksikon kansallissosialistia huumeita vastaan. Piriä ja heroiinia tuli rajan yli ja Himmler heikensi tällä tavalla Yhdysvaltoja tyhjäksi. Amerikkalaisia peloteltiin gloobaleilla puhdistuksilla kun sodittavaa ei muuten löytynyt. Vaikka Meksikon raja oli maailman miinoitetuin raja niin jotain reittiä salakuljettajat kulkivat miinakentän ali kärsivällisesti kaivaen eteenpäin toivoen ettei miinakenttä romahda niskaan. Dronet olivat yksi keino kuljettaa huumepaketteja mutta täytyi olla varovainen. Himmlerin SuurSaksassa dronejen lisenssittömästä lentämisestä saattoi joutua keskitysleirille. Jännitteet eivät voisi olla kireämmät ja aseteollisuuteen sijoitettiin tähtitieteellisiä summia rahaa kun tuomionpäivänä jompikumpi tai molemmat järjestelmät romahtaisi.


Vuosikymmenten aikana meri oli alkanut hiljalleen säteilemään kun vanhentuneita ydinsukellusveitä upposi meren pohjaan eikä mitään koskaan kenellekkään uutisoitu. Sanottiin vain että ei sitä kalaa samalla tavalla tule. Eikä ne aina normaalilta näyttänytkään Eri värimuunnoksia erillaisiin mutaatioihin.


Sotalaivoilla oli useita selkkauksia ja laivoja upposikin mereen. Himmler julisti kuinka Yhdysvalloissa on aseita maailman tuhoamiseen ja se ylläpitää rauhaa tässä vastakkainasettelussa. Alaskan rannikolla ei asunut ketään ja syvemmällä oli lukuisia kasarmeja jonne demokraattisen Kanadan pakollista asepalvelusta pohjoisessa sijoitettiin.


SuurSaksassa kaikki sai wohveleita jotka olivat käyneet waffen ss koulutuksen. Sinne sai mennä  koulujen jälkeen. Pääsi wohwelikerhoon. Se oli 5 vuoden sotilaskoulutus jonka jälkeen karaistuneet sotilaat tasaantuisivat siviilissä kun saisivat armeijassa jo opittua heroiinia ja pervitiiviä. Sitten jaksoi taas laahustaa sumussa ja vihaisena työelämään. Jos psyyke ei kestänyt vietiin leirille puhdistuksiin. Vain karaistuneimmat sotilaat kestäisi tässä valtiomallissa.


LSD oli keksitty mutta se salattiin tiukasti. Kaikki jotka edes kuulivat siitä määrättiin gestapon kuulusteluihin. Ajateltiin että sen käyttö johtaisi ydinsotaan. Se olisi kuolinniitti jo valmiiksi puolikuolleeseen maailmaan.


Oli yksi suurimpia rikoksia onnistua jäämään kiinni kiellettyä kulttuuria tuottavasta yrityksestä. Puhdistuksiin. Se oli pelkoa. Radiossa soitettiin ylistysmusiikkia ss joukoille ja natsismin pohjalle. Hakaristikäsivarsinauha oli Himmlerin kädessä kun hän tutki mustaa-aurinkoa linnansa lattialla. Minkä hallusinaation kokemuksen hän siitä saakaan. Oli jo vanha ja sotailu oli kuluttanut maailman öljyt eikä uusia energiamuotoja ole löytynyt. Uraanikin on suurimmaksi osaksi ydinaseissa.


Tiedemiehet kyllä piripäissään tutki miten sirkkojen biomassasta saisi öljyä ja proteiinia. Tuota markkinoitaisiin utopiana. Ss marssisi sirkoilla, wohweleilla ja sokerilla.


Himmler kuolikin ja tilalle nousisi hänen varamiehensä. SuurSaksa lähtisi valloittamaan Kuuta. Tehdessään tutkimuksia kuunpinnalla Kuun helium3 räjähti. Taivas oli yötön kauan kun Kuussa paloi heliumi. Natsit tekivät siitä mustan-auringon ilmentymän. Amerikkalaiset yritti tuottaa propagandaa että SuurSaksassa noustaisi kapinaan. Valvonta oli kuitenkin tietokoneiden kehittyessä aukotonta ja puhdistukset jatkuivat. 


Amerikassa kuitenkin mietittiin jos kannabis auttaisi psyykoosin loppumisessa. Alkoi operaatio jossa muuttolinnuille syötettiin kannabiksen siemeniä joita vapautettiin luontoon vieden siemenensä luontoon rajojen yli. 


Oudoista kasveista oli huhuja ja Ss kenraali käski selvittämään miten siemeniä leviää pimeessä marketissa. Oli puhdistuksen uhalla kiellettyä käsitellä näitä kasveja ilman lisenssiä. Aikansa sotaansa kannabista vastaan taisteltuaan joku Amerikan agentti saa selville LSD:n kaavan ja lähettää siitä kuvan satelliittipuhelimella keskukseen. Onko se myrkky vai mikä? Sitten selviää että se lopettaisi sodan. 


Amerikkalaiset propaganda-uutiset alkoivat mainostaa neroutta lisäävästä aineesta ja kaava levisi. Miljoonia kuoli SuurSaksan puhdistuksissa kapinoita vastaan. Lopulta pimeys alkoi väistyä ss kenraalien itse kokeillessa ainetta ja seoten lopullisesti. Niistähän tuli osasta hippejä. Jumalauta. Natsismista jäikin vain muisto ja demokratia voitti.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä