Tippa saatanasta

   Tippa saatanasta




Jehovat pitivät kokousta valtakunnansalissaan. Kohta olisi vaalit ja päästäisiin vähintään pienpuoletenttiin. Oli aika jalkautua kadulle. Jehovat huusivat megafooniin kadulla: Alkoholi on saatanasta. Sitten joku spurgu tuli kännissä megafonin eteen ja huusi. ”Te olette saatanasta”. Jehovat läimäisivät miestä kasvoihin ja soittivat poliisit. 


Poliisien tullessa paikalle jehovat sanoivat että joku oli laittomasti uhkaillut heitä helvetillä. Poliisit takavarikoivat megafonin ja käskivät jehovia poistumaan alueelta.


Valtakunnansalilla oltiin pöyristyneitä. Ovatko poliisit juoppoja? Eivätkö he tajua että Jumala posti alkoholit Jeesuksen viinistä etteivät he syntiytyisivät. Jumal auta. 


Vaalit lähestyivät ja jehovat saivat alle äänimäärän kannatusta että pääsisivät pienpuoletenttiin. 

Pastori saarnasi. On tämä maa viinan lumoissa kun eivät tajua mitä on olla selvinpäin. Perkele kun täytyy pelätä että saatana tulee pastori saarnasi seurakunnalle. Kokonaista kymmenen jehovaa oli kiertäny ovilla kertomassa viinankiroista eikä heistä pidetty. Miksei ne tajua? Pastori löi nuijaansa pöytään ja karjui ”Jokainen tippa on saatanasta”. Ilman sivistystä tajuttaisi kuinka alkoholi on juotavaa polttoainetta pastori nyyhki. Juokaa vettä perkele hän huusi perään kun seurakunta poistui kokouksesta.


Eräs seurakuntalainen oli nähnyt miten jehovia kohdeltiin ja hän radikalisoitui. Meni megafonin kanssa eduskuntatalolle ja huusi kaikille. Ettekö tiedä että kuolema on jokaisen oma polku? Jokainen kuolee ajallaan Jumalan tahdosta. Kaikki jotka muuttaa Jumalan suunnitelmia on saatanasta. Viina ei ole raamatussa joten alkoholikin on saatanasta. Paikalle saapuu mieshenkilö joka tarjoaa virvoiketta taskumatista megafoniin huutajalle. Tämä ottaa käheään kurkkuunsa heti huikan… Mitä tämä on? Viskiä kuuluu vastaus. O-Olenko nyt syntinen jehova vastaa. Olet kuin härski silakka mies sanoo ja lähtee nauraen pois. Jehova poistuu myös paikalta.


Radikalisoitunut jehova paasaa psykoosissa seuraavana kokouspäivänä kuinka hän sai tipan saatanaa vaikka oli kampanjoimassa sitä vastaan. Poliisiakaan ei kiinnostanut. Jumal auta tämä on törkeä rikos pastori huutaa. Pastori soittaa medialle poliittisten pisteiden toivossa että hänen aktivistinsa on saanut tipan saatanaa. Kaikki lyövät luurin korvaan.


Sitten poliisi ja ambulanssi hakevat pastorin mielisairaalaan. Nyt lähtisi saatanat pauhaamasta. Sairaalassa pastori huutaa lääkäreille kuinka hänen aktivistiaan on myrkytetty saatanalla. Okei, me ymmärretään. Tässä olisi pilleri lääkäri sanoo. Jehova taistelee vastaan ja joutuu eristyskoppiin. Siellä hänelle injektoidaan kankkuun psykoosilääkettä.


Aamulla hän on ihmeissään kun ei hermostuta niin paljoa. Lääkäri sanoo sen johtuvan ryhmäpsykoosista joka perustuuu vääristyneisiin ajatuskuvioihin. Nyt kaikki olisi normaalia. Pastori tutustuu sairaalassa muihin potilaisiin joita on absolutisti skitsofreenikoista, subua käyttäviin narkomaaneihin. Pastori kotiutuu kun sanoo olonsa yllättävän avartuneeksi.


Pastori päätyy pitämään saarnaa jehovien valtakunnansaliin. Hyvät jehovat. Viina ei olekkaan saatanasta. Yleisöstä kuuluu mielipiteiden kohinaa. Meitä on huijattu pastori sanoo. Pastori on tuonut autonsa takakontissa täynä viinipulloja ja tarjoaa jehoville loputtoman ehtoollisen. Shotteja viiniä kuluu koko lasti ja kaikki ovat aivan änkyrä kännissä. Seurakunnasta kuuluu että pastorin täytyy olla rehdein pastori mitä koskaan on ollut. 


Aamulla muutamat herää kimppa oksennuksella. Puhuvat keskenään ajatuksiaan kuinka alkoholi opetti heitä eilen. Ei tee mieli paasaa kiroista kuin nauttia elämästä. Ompa surkea seurakunta, mutta antaakohan pastori uudet sessiot viiniä? 


Muiden kysyessä krapulaiselta pastorilta mietteitä tämä horisee omiaan puoliksi unessa. Kun hän vihdoin virkosi hän sulki koko ryhmän. Missään ei ollut mitään järkeä. Pastori haki lähikaupasta siideriä vitutuksiin ja kukaan jehovista ei palannut enään tapaamisiin. Viikon päästä olisi muutenkin uusi pakollinen käynti psykoosilääkepistoksella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä