Suklaa

 Suklaa



Suomen mafia oli ostanu kylmänsodan aikaisen ydinsotabunkkerin läheltä Turkua. Sitä käytettiin välivarastona salakuljetuksessa. Eräänä iltana kuorma-auto ajaa rauhallisesti laivasta satamaan ja jatkaa matkaa ilman tarkastuksia bunkkeria kohti. Kyydissä oli monta tonnia kannabissuklaalevyjä Amsterdamista. Kuljettajina oli Hollantilaisia jotka olivat olleet hereillä jo kolme vuorokautta meth-amfetamiinin voimalla. Kun he olivat maantiellä matkalla bunkkeriin oli myrsky. Auto heilui ja seilasi kaistoilla. Sitten autoon osui salama ja akku räjähti palasiksi. Sen osat jäi linkkuun renkaaseen ja auto tärisi niin perkeleesti. Radiossa oli juuri ollut ydinsodan uhasta uutisia ja vähän suomea ymmärtävä kaksikko luuli hetken että oli alkanut ydinsota. Auto oikeini mutta radio hiljeni sähköjen kadottua. Kaksikko oli varma että kyseessä oli emp. He pääsivät kuitenkin ajamaan bunkkerille. He kaivoivat penkkien alta pistoolit ja ampui kaikki varastolla olijat. He sulkivat bunkkerin ja jäivät sisälle. Oven kiinni hitsattuaan ja kaasun loppuessa he huomasivat että he olivat jättäneet ruumiit sisäpuolelle. Andre kävi tutkimassa paikat. Löytyi toimiva vessa, mutta ei tiedetty onko vesi säteilevää ja mistä vesi tuli. Faas siirteli ruumiita hitsatun oven luona ja asetteli heidät istumaan seinää vasten. Myöhemmin molemmilla pimeni tajunta ja nukahtivat.


 Nukkuivat melkein vuorokauden kunnes Faas heräsi nojaten kuorma-auton renkaaseen. Oli tajuton nälkä ja hän huomasi että bunkkerissa on sähköt mutta ei oikein muistanut muuta. Faas herätti Andren ja kertoi ruumiista ja hitsatusta ovesta. Ei perkele. Kaksikolla oli valtava nälkä ja he päättivät syödä kuormasta kannabissuklaata. Kokonainen levy meni muutamassa minuutissa kun muuta ei ollut. Jokaisessa palassa oli 10mg thc ja levyssä 1000mg thc. Hetken kuluttua molemmat pitelevät päätään ja mumisevat tyhjää. Erittäin voimakas trippi ettei pysty edes liikkumaan. 


Aaveet ja ruumiit olivat läsnä. Faas sai psykoosin ja hakkasi ruumista turpaan ettei siitä karkaa henki kimppuun. Andre poltteli kuorma-autosta löytyneillä tulitikuilla autonrenkaita ja hengitteli niistä nousevaa kumisavua kunnes tikut loppui. Trippi kesti monta tuntia ja kun se viimein laski kahdentoista tunnin kuluessa Faas tajusi että että hänen vihkisormuksesta oli uponnut ruumiin murjottuun naamaan. Faas kyynelehti hetken. Andre kömpi kuorman kyytiin ja toi molemmille eväiksi uudet suklaalevyt. Meno oli kaaoksenomaista kunnes ovea yritettiin avata ulkopuolelta. Jotain kolinaa kuului oven läpi, mutta ei auennut. Kaksikko oli tripillä ja Andre oli valmiina pistoolin kanssa. Pian ovea yritettiin avata muoviräjähteellä, mutta se ei vieläkään auennut. Tukeva bunkkeri. Mitä siellä tapahtuu kaksikko pohti. Ruumiit näyttivät välillä nousevan eloon kuin zombit, mutta olivat tukevasti kuolleet kun trippi loppui. Ovea ei saatu auki ja kaksikko popsi suklaata vielä useita päiviä. 


Kuukauden kuluttua he olivat jo aivan loppu thc övereihin. Kun Andre halusi ampua itsensä, Faas ampui molempien aseilla Andrea kohti luodit loppuun ja molemmat jäi eloon kun luodit eivät osuneet. Andre oli tajuttoman vihainen. Hän kävi juomassa vettä ja näki hallusinaation itsestään peilissä niin vanhan näköisenä ettei tunnistanut itseään. Kauanko he ovat olleet täällä? Andre yritti käynnistää  kuorma-auton kuoritulla jatkojohdolla pistorasiasta jotta pakokaasu tukehduttaisi hänet ja päästäisi suklaasta. Faas hermostui koska halusi uskoa että he vielä selviävät ja alkoi sekava taistelu kuorma-auton hytissä. Auto ei käynnistynyt ja avain katkesi virtalukkoon. Auto ei enään käynnistynyt. 


Andre oli vitun sekaisin ja vihainen kunnes löi kivellä ja ruuvimeisselillä dieseltankin pohjaan reijän. Nyt me perkele lähdetään täältä. Faas heitti hitsaukseen tarvittavan kipinätyökalun katosta roikkuvan lampun päälle ja yritti sen jälkeen hyökätä Andren kimppuun että tämä heräisi, vaikka välillä aaveet kummittelivatkin. Andre ei onnistunut saamaan kipinää syttymään ennenkuin diesel oli haihtunut ja valunut viemäriin. Faas oli helpottunut ja molemmat oli dieselhuuruissa ja thc övereissä. 


Vuodenajan he söivät suklaata bunkkerissa kunnes Suomen armeija lunasti bunkkerin takaisin itselleen ja avasi ovet väkisin. Sisältä löytyi luita ja kaksi aavetta jotka olivat syöneet thc suklaata varmaan 300 kiloa mieheen. Aurinko oli pilvessä ja sen nähtyään ensimmäistä kertaa vuosiin Andre totesi auringon näyttävän ydinräjähdykseltä jos se ei olisi pilvessä. Miehet vietiin kuntoutukseen vankimielisairaalaan. Ihme ettei ne tappanut toisiaan vaikka kaikki muu olikin jo raunioina.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä