Kanala

  Kanala



Interpol tutki tullista löytynyttä lähetystä. Merkkaamattomia kanamunia oli päätynyt tullin haaviin ja niissä oli jotain epäilyttävää. Ne näytti tutkimuksissa stressaantuneilta. Nyt oli alkanut tutkinta ruokaväärennöksiin erikoistuneella osastolla. Täytyi selvittää kanojen kohtalo.


Munista otettiin dna näytteitä ja muita tutkimuksia. Lähettäjä oli tuntematon, mutta munat huolestuttivat. Jossain vaiheessa löytyi toinenkin munalähetys josta pääteltiin että kyseessä on sama kanala. Tällä kertaa labra löysi pakkaajan dna:ta. Tietokone aloitti selaamaan tietokantoja. Miksi saajaksi oli merkattu Suomen tulli? Tuleeko nämä sittenkään ulkomailta? Oli miten oli paketti oli tullut perille. Ei tiedetty oliko kyseessä vahinko vai tarkoituksellinen teko, mutta heillä oli johtolanka. Kyseessä oli kotimaan lähetys.


Halloween lähestyi. Oli viimein saatu lähtökäsky ja ratsia tehtiin. Maatilan omistajan ovi rynnäköitiin auki. Omistaja joi konjakkia ja katsoi kotinsa koneella kanalan videota. Agentti näki ruudun ja käski heti rynnäköimään kanalaan. Pihalla mentiin kanalan ovelle ja sieltä kuului ulos asti WOOT WOOT. Mitä ihmettä siellä tapahtuu? Ovi avattiin ja siellä näkyi kuinka neon värinen kumikanaluuranko tanssi ja kaiuttimista kuului välillä WOOT WOOT. Kanat olivat jo monta sukupolvea ihmetelleet ja kauhistelleet tanssivaa luurankokanaa. Lisäksi tuuletusikkunan edessä oli luminoiva kanaluuranko kuviollinen lakana joka heilui aavemaisesti.


Maatilallinen oli kertonut kuulusteluissa halunneen tietää onko munissa jotain erikoista kun kanat kauhistelivat. Lähetti munat itse tulliin. Oli odottanut tietoja telkkariin eikä jäisi kiinni. Koska munissa näkyi poikkeamaa niin kanoja härnänny maatilallinen joutui vähänksi aikaa vankilaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä