PCP Gore

PCP Gore



Timi istui kotonaan tietokoneella ja selaisi pimeän verkon huumekauppasivustoja. Mitenhän tuo pcp toimii? Ihan sama laitetaan tilaukseen kun myyjä kotimaasta ja hinta edullinen. Sekoitan sitten metaan niin pärisee huolella. Maksu bitcoineilla eteenpäin ja odottamaan postia.


Viikko etenee ja kirje saapuu vähän myöhässä mutta tuli kuitenkin. Palautteet myyjälle ja pcp:tä ja metaa lasipiippuun. Kaasusytkäri kuumensi kiteet höyryksi ja syvillä henkosilla höyryt sisään. Sitten alkoi tapahtua. Olo muuttuu aktiiviseksi ja sekavaksi. Timi hakee varastostaan kirveen reppuun ja lähtee yöhön kaupungille. 


Timi kulkee kuin aave kadulla ja päätyy sivukujalle missä nukkuu joku koditon. Timillä on tajuton tarve syödä ja juoda joten hän lyö nukkuvaa koditonta miestä kirveellä kaulaan ja tämä kuolee koristen kauhistunut ilme kasvoillaan. Timi alkaa juomaan miehen kaulasta verta kunnes oksentaa veret tämän viereen. Sitten on nälkä ja Timi riisuu miehen housut ja alkaa pureskelemaan reidestä lihanpalasia. Hän kirjoittaa vielä verellä viereiseen roskikseen ”HAHA :D”. Timi lyö kirveen hamaralla miehen hampaat irti ja ottaa ne amuletteina mukaan. Timi lähtee hampaiden keräämisen jälkeen jatkamaan matkaa. Hän huomaa että hänen paitansa on veressä ja päättää laittaa sen matkan varrella jonkun asunnon postiluukkuun. Sitten hampaatkin tippuu yksitellen eri asuntojen postiluukkuihin kun eräässä kerrostalossa oli ovi auki. Timi ei huomaa että jossain asunnossa oltiin hereillä ja pian onkin jo soitettu hätäkeskukseen.


Timi jättää housunsa ja kenkänsä lehtiroskiksen luona ulkopuolelle ja menee etsimään sieluaan lehtiroskikseen. Kirves mukana hän kömpii roskiksessa mutta ei löydä sieluaan. Sitten postikortti tekee paperiviillon varpaiden väliin ja Timi huomaa kukkakortin jaloissaan. Jalka näyttää multaiselta ja homeiselta jossa vilisee matoja. Timi hakkaa kirveellä kauhuissaan itseltään varpaita irti ja osa varpaista roikkuu jalasta kun kuuluu ”POLIISI”. 


Timi nousee kirveen kanssa roskiksesta ja lähtee kävelemään poliisipartiota kohti kädet ylhäällä. Poliisit katsovat epäillen veristä, alastonta ja sekavaa Timiä. Kun Timi on poliisien lähellä eikä tottele poliisien käskyä pudottaa kirves. Yksi poliiseista ampuu timiä käteen mutta tämä ei edes reagoi. Heittää kirveen toisen poliisin polveen ja tämä romahtaa maahan. Poliisi ampuu uudestaan timiä sääreen mutta ei vieläkään vauhti hidastu. Timi nostaa kiven maasta ja heittää tarkasti ampunutta poliisia päähän eikä tämä ehtinyt väistää hämärässä. 


Timi kaappaa molempien poliisien pistoolit ja ampuu näitä olkapäähän. Ottaa vaikeroivalta ja kiroilevalta poliisilta radiopuhelimen ja sanoo sinne. ”Verta sataa perkele”. Radiopuhelimesta alkaa kuulua outoja poliisikoodeja.


Timi lähtee aseet molemmissa käsissä juoksemaan pitkin katuja. Pian hän huomaa olevansa huoltoasemalla jossa on avoinna oleva myymälä. Timi alkaa valuttamaan pistoolista bensiiniä maahan ja kun sata litraa on valutettu myyjä tulee katsomaan mitä pihalla tapahtuu. Timi ampuu myyjää kolme luotia rintaan nauraen hysteerisesti. Sitten tämä menee ruumiin luo ja ottaa tämän huoltoaseman työvaatteet. Kantaa ruumiin bensiinilätäkköön ja ampuu sen tuleen. Valtavan laajalle leviävä roihu leimahtaa ja Timi menee huoltoasemalle sisään missä yksi taksikuski on paniikissa soittamassa poliiseille. Timi ampuu taksikuskia kännykkää pitävään kämmeneen ja neljä sormea irtoaa. Ohimoon tulee verta vuotava naarmu mutta taju ei lähde. Timi käskee kuskia odottamaan hetken niin katsoo onko tarjota kahvia. Kun kuppeja ei heti löydy käsille niin Timi heittää vihaisena kahvipannun kuskia päin ja ampuu tätä päähän. Timi käy hakemassa avaimet kuskin taskusta ja menee liekehtivälle pihalle taksiin ja ehtii juuri ajamaan karkuun ennen palokuntaa ja poliiseja. 


Timi ajaa kaupungilla niin lujaa kuin lähtee ja poliisit ovatkin helikopterin kanssa perässä. Timi ottaa kaahaillessaan taksiradiosta asiakkaan ja lähtee hakemaan tätä. Viisi kilometriä ajettuaan yössä kohti asiakasta ja poliisit ei vieläkään ole saanu autoa pysäytettyä niin Timi pääsee perille asiakkaan luokse. Ajaa tämän yli pihalla ja ehtii nousta autosta aseiden kanssa verisissä huoltoaseman vaatteissa. Ampuu loukkaantunutta asiakasta päähän että hattuun tulee verinen reikä. Ehtii ottaa hatun päähän ja sitten poliisit on jo tulossa pillit päällä alueelle. Timi ampuu poliisiautoa tuulilasiin ja saa ensimmäisestä partiosta molemmat poliisit hengiltä. Hän menee poliisi autoon ja heittää kuskin kadulle ja lähtee ajamaan poliisiautolla ruumis vierellään. Pian radiosta kuuluu poliisin käskytys. ”Pysäytä heti auto ja antaudu”. Timi vastaa radioon että kamomillatee futaa vitun hyvin. Vauhtia oli taajama-alueella yli satanen kunnes kuollut poliisi aavemaisesti herää ja sanoo PAM ja näyttää sormilla pistoolia Timiä päin. Sitten Timi törmää tiensulkuun ajamalla yli satasta poliisi-autoa päin. Poliisit repii tajuttoman Timin autosta ja iskee raudoissa maijan takaosaan. Timi herää sairaalassa käsiraudoissa kun hänelle annetaan trippistopperia. Mitä on tapahtunut? Useita murhia… Ei saatana nyt minä muistan. Tästä tulee pitkä aika vankilassa. Timillä valuu kyynel poskelle ja miettii että se oli vaan yks trippi. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä