Hosu

  Hosu



Villellä tuli postin kotiinkuljetus ja hän oli ottamassa sitä vastaan. Nyt on käsiase ja paketillinen luoteja. Nyt minä perin ne kymppitonnin velat siltä Ismolta. Ville laittoi aseen autoonsa urheilukassiinsa ladattuna ja soitti Ismolle normaalisti. Mennäänkö pelaamaan sulkapalloa? Toki. Sitten lähdettiin tenniskeskukselle. Perillä Ville nosti pelikamat autosta ja he pelasivat tunnin. Ville muistutti Ismoa niistä veloista. Saat ne kyllä joku päivä. Mikä päivä? Minulla on säätöjä. Ehkä kuukausi. Mitä säätöjä? Minulla on 50 grammaa kokaiinia joka pitäisi myydä. Ville sanoi ettei olisi aikaa odottaa kun on odottanut jo kuukausia ja tekisi mieli laittaa velalle korko. Ei voi mitään. Treenit loppui ja Ismo esitteli autossaan Villelle koksupussukkaansa. Tässä on rahasi kunhan olen saanut ne rahaksi. Onko se oikeaa kokaiinia? Niin minulle on väitetty. Ville halusi maistiaisen kun oli ihan uusi juttu. Ville otti tottumattomana liikaa. Naama puutui heti ja tuli yliluonnollinen olo. Ville sanoi että alkoi rakastamaan koksua niinku samantien ihan perkeleesti. Ismo rauhoitteli ja sanoi että enempää ei voi antaa nyt mukaan. Ville nosti urheilukassista aseen ja sanoi että ottaa koko pussin. Ismo näytti säikähtäneeltä ja yritti estää velanperintää. Ville ampui Ismoa reiteen ja tältä repesi reidestä valtimo. Ismo oli oli nopeasti tajuton verenhukasta ja Ville otti sekavana pussukan ja lähti autoonsa. Perkele tästä jää varmaan kiinni. Hän otti omasta autostaan takakontista peiton ja peitti Ismon hänen autonsa kuskin paikalle. Parempaakaan ei nyt ole. Kameroita ei näy.


Ville lähti ajamaan kotiin. Kaksikymmentä minuuttia ajettuaan kännykkä soi. Poliisista päivää. Teidän täytyisi kertoa missä olette, teitä epäillään murhasta.


Hän kuitenkin ajoi samalla liikennevaloissa jonku auton perään ja puhelin sammui. Molemmat ajoi sivuun ja edessä olevasta autosta tuli kuski kiroillen Villen luo. Selvitetäänkö tämä puhumalla? Kuski tuli Villen autoon istumaan Villen viereen. Hetken keskusteltuaan Villellä alkoi tulla laskut ja päässä jyskytti. Olen tehnyt murhan, mutta mieleni tekee vain uutta koksuannosta. Keskittyminen herpaantuu ja vieressä istuva henkilö kysyy onko kaikki ok? Ville sekoaa laskuissa ja hapuilee hanskalokeroa. Ottaa sieltä pussukan ja uusi annos kokaiinia. Mies alkaa kaivamaan puhelinta ja sanoo soittavansa poliisit. Ville ottaa oven lokerosta aseensa ja käskee miestä rauhoittumaan. Mies joutuu paniikkiin ja hälytyskeskuksessa kuuluu kuinka ase laukeaa vahingossa ja mies kuolee Villen viereen. Kännykkä tipahtaa penkkien väliin ja Ville lähtee ajamaan paikalta pois koksusta huumaantuneena.


Kaksi ruumista joista toinen vieressä. Ville ajattelee ääneen kuinka ruumis täytyy hävittää ja hän ehtii pudottamaan ruumiin läheiselle tyhjälle uimarannalle makaamaan hiekalle. Siitä sitä ei varmaan yhdistä häneen.


Kun matka jatkuu Villen puhelin soi. Ville. Poliisista, pysäyttäkää autonne ja jääkää odottamaan partiota. Ville toteaa että nyt on varmaan väärä henkilö kyseessä. Ville näkee että hänellä on tankki täynnä polttoainetta, varmaan parempi ajaa jonnekki muualle. 


Moottoritietä ajellessa tulee jälleen laskut. Levähdyspaikalla matkalla kohti pohjoista hän huomaa käsijarrua vetäessä että sen miehen kännykkä on edelleen päällä. Hän ottaa puhelimen ja kysyy kuka siellä? Poliisista. Ville, me tiedämme että olet murhannut kaverisi ja miehen jonka perään ajoit. Ville lyö luurin kiinni. Vittu, tekee ihan vitusti mieli kokaiinia. Miten tämä on näin sitkeää, mitä tämä on? Uusi annos kokaiinia ja Ville päättää lähteä Ruotsiin. Kauan tämä aine kestäisi tälläistä käyttöä?


Ville ajaa niin neutraalisti kuin pystyy. Radiossa tulee ilmoitus vaarallisesta ja harhaisesta Villestä. Vittu ne tosiaan etsii minua. Pakko buustaa annosta, kyllä tätä riittää. 


Ville menee autopilotille eikä hän enään tiedosta tekemisiään. Vauhtia on 150km/h kun hän yrittää ehtiä Ruotsiin ennen viranomaisten pysäytystä. Villestä kuitenkin tehtiin useita ilmoituksia ja pian oli tiensulku odottamassa. Ville ajoi piikkimattoon ja hän valui vanteillaan ainakin kilometrin ratti täristen ja vanteet kipinöiden ennenkuin auto pysähtyi ja valui ojaan. Ville näki kuinka poliisit olivat jo tulossa. Hän päätti vielä buustaa yhden annoksen koksuu kun mitään muuta ei pystynyt ajattelemaan. Hän kahmaisi kouralla koksua suuhunsa ja taju pimeni. 


Poliisit näkivät tilanteen ja iskivät antinarkoottipiikin tämän niskaan. Ville tokeni ja oli selvinpäin. Ainut mikä pyöri mielessä oli kokaiini. Kun Ville oli valvonut seuraavan yön selvinpäin putkassa niin himot vähitellen katosivat. Tätäkö se oliki. Vankilassa oli aikaa miettiä miksei odottanut että saa rehdisti kymppitonninsa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä