Vapautettu 6: Ihmiskilpi

 Vapautettu 6: Ihmiskilpi


Venäjä tarvitsi rintamalle Ukrainaan lisää väkeä. Niimpä aloitettiin valmistelut eläkeläisten rekrytoimiseksi. Värvääjät kiersivät eläkeläisten ovia ja antoivat heille ovella lapun luettavaksi. Jokaiseen lappuun oli imeytetty kemikaalia jota koskettaessa alitajunta tekee tiedostamatta radikaaleja riskejä. Pian oli 100 000 eläkeläistä rekrytoitu innokkaana palvelukseen. 


Koulutuksessa oli usein hölmistyneitä eläkeläisiä jotka eivät tajunneet miten olivat allekirjoittaneet paperin. Heille kuitenkin tarjottiin meth-amfetamiinia ja heitä juoksutettiin viikko. Kun vanhukset olivat tottuneet piriin ja juoksemiseen heidät vietiin kuorma-autoilla etulinjaan rynnäkkövalmiuteen.


Strategia oli kuluttaa Ukrainalaisten ammuksia joten piripäiset eläkeläiset hyökkäsivät lapiot kädessä massana  suoraan tulilinjalle. Joskus ukrainalaisilta loppuivat ammukset kun eläkeläiset olivat kumossa. Sitten tuli wagner palkkasotilaita ja rynnäköivät Ukrainalaisten asemiin. Ainakin yrittivät. Ukrainalaiset käyttivät pistimiä kun wagner keräsi eläkeläisten lapioita kun ammuksia ei oltu saatu varastoilta. Ukrainalaisten linjat pitivät koko rintaman leveydeltä.


Mutta eläkeläisiä riitti kaikkialla ja korvat verta valuen konekivääri nakutti tarkkaa tulta kohti vyöryviä ihmismassoja jos vain riitti ammuksia. Ukrainalaiset vapauttivat näin venäläisiä palveluksesta. 


Vain aika näyttäisi kuinka venäläisten strategia toimisi. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä