Vappusimat

 Vappusimat



Panimolla tehtiin kaksi erää simaa. Toinen käytettiin 7 prosenttiseksi ja toinen 0,1 volttiin. väkevämpi menisi kauppojen hyllylle ja mieto vapputorille buffettiin. Panimolla meni sitten etiketit ristiin ja mieto lähti tukkuun ja väkevä vapputorille. Holi-Meri Simaa luki tynnyrissä jonka hanasta simaa kaadettiin torilla isoihin mukeihin simaa. Lapset, aikuiset ja vanhukset kaikki joivat enemmän tai vähemmän väkevää simaa kun oli ostanu hanabuffetin. 


Tuula oli myymässä simaa kojullaan. Oli siellä räiskäleitä, pullaa ja frittimuikkujakin. Tuulalla oli kojussaan 100 litraa simaa kuten oli joillakin muillakin kojuilla ja sitä sai kaataa juomapulloon.


Tuula huomasi illan mittaan että hänen asiakkaansa ovat alkaneet örveltämään. Joku teiniporukka oksensi lakritsit vessan oven eteen koska se oli varattu. Jotku vanhukset olivat syöneet aika paljon pullia ja juonu tuoppikaupalla simaa. Tuula tarjoili heille pöytään nopeaan sykliin lasin täytettä ja sitten eräs ei päässytkään kännin takia kävellen vessaan vaan kusi housuun kontatessaan bajamajaan. Eräs auto oli parkkeerattu kojun viereen ja se lähti liikkeelle väärään suuntaan. Koju meni nurin kermamunkkien levitessä tuulilasiin. Meni automaattivaihteet kuulemma sekaisin, mutta kukaan ei onneksi loukkaantunut. Joku entinen alkoholisti itki että ratkeaa dokaamaan. Tuula maistoi simaa ja totesi sen maistuvan oudolta. Soitti sitten esimiehelleen että pitäis varmaan mittaa holilevelit. Simatkin ehti jo loppua valtavan suosion takia. 


Kohta poliisit puhallutti kaikkia jotka oli juonu simaa ja myynti kiellettiin. Eräs poliisi mittasi vartissa yli sata promillee. Vittu nää on juonu simaa. Se on tainnu jo loppuakkin ennenkuin laitettiin myyntikielto. Joku poliisi näytti partiolle jo verkkoon levinnyttä meemiä simaan sammuneesta lapsesta. Sitten partion radioon tulee hälytys. Vappuna poltettu kauppa. Motiivina väärän siman myyminen. Jollaki naksahtanu ku ollu vapun selvinpäin vaikka kiskonu vitusti simaa. Alkaa kuvio hahmottua. Joku puliukko vaatii kaupalta miljoonakorvauksia koska jäi selvinpäin vappuna ja tuli krapula vaikka joi. Jotku oli ratkassu vappukännit käyttämällä väärän erän simaa Hii Watti päivän pikahivaalla. Juomaan kannatti lisätä sokeria 25 volttiin asti. Poliiseilla oli keloja tilanteesta. Kaikkiea sitä. Onneksi ei käynyt mitään vakavaa henkilövahinkoa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä