Vapautettu 3 Alkoholi

 Vapautettu 3 Alkoholi


Vasili joi viinaa kotonaan, kuten aina. Se vapautti hiljalleen selviämisen tuskasta kohti aamua. Oli vesselistä asti juonu salaa isoisän vodkia ja tämä huonomuistinen henkilö oli unohtanu ettei ollut juonutkaan ja haki aina lisää viinaa kaupasta.


Vasili oli kova ja tottunu viinan dokaaja. Sitten syttyi Ukrainan ja Venäjän välille sota. Vasili seuraili sodan kulkua Venäjän valtion tv kanavilta. Oli liikekannallepanoja ja sotilaita kaatui.


Sitten viinaa alettiin säännöstelemään ja Vasilille alkoi hiipiä yhä pitkittyviä krapulapsykoseeja viinan saatavuuden mukaan. Sitten tv:ssä näytettiin puhe kuinka rintamalle on avattu ilmaisen viinan buffet. Vasili riemuitsi railakkaasti että vihdoin viinaa. Tv:ssä esiteltiin tarkemmin litran lasista täytettävää pirtupulloa josta sai tarvittaessa palopommin. Vasili oli varma että nyt lähtisi niin olisi taas vapaa.


Viikko koulutusta ja viinaa alkoi tulla. Pirtun naukkailuun tottuu vähitellen mutta kunnon viinan kaatajalle se on vaan aromikysymys. Vasililla oli tuvassaan Sergei joka tuli armeijaan että saa viinaa sammuttamaan äänet päässä. Lisäksi siellä oli Ivan joka oli eläköitynyt alkoholisti jonka oma pontikkapannu oli räjähtäny eikä uuteen ollut varaa. Naukkailtiin sitten omaan tahtiin koulutuksen ohella pirtua. Komppanian luutnanttikin oli vähän alkoholiin kallellaan kun sen juominen rauhotti sitä. 


Rintamalla komppania päätyi etulinjaan. Vasili yritti kesken taistelun ottaa huikan pirtua ja ukrainalainen luoti osti pulloon. Pirtut räjähti ympäriinsä ja Vasili sekosi. Lähti juoksemaan huojuen Ukrainalaisten linjoja kohti raivoissaan ja kuoli luotisateeseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä