Kaasunhirttäjä

 Kaasunhirttäjä



Rudolf koodasi etäkäyttöistä kaasunhirttäjää tiettyyn automerkkiin Helsinkiläisessä omakotitalossa omassa  autotallissaan. Pian hän etsisi kaduilta autoja joista jää kaasupoljin pohjaan sitä mukaan kun poljinta riittää. Aina täytyisi etsiä uusi samanlainen auto uudesta paikasta ja katsoa mitä tapahtuu. Koodin hän oli tilannut verkkopurkaamohakuja käyttämällä. Tämä auto oli hylätty ensimmäisellä leimalla ja päätynyt romuttamolle. Isot säästöt kunnes työt loppui insinööriltä. Ei tulisi enään pikkujouluissa jouluporo vitsejä. 


Ensimmäisellä kerralla hän meni sillalle moottoritien ylle ja kyttäsi milloin tulisi samanlainen auto. Ensimmäisenä päivänä kaistalla menikin yksi ja Ruudolf käynnisti lähettimen. Meni minuutti ja auto oli jo kadonnut horisonttiin kun kaukaa kuului torven ääni. Rudolf jäi sillalle odottamaan katsoen hiljaa alla kulkevaa liikennettä. Vartin oltuaan hän lähti kotiin. Matkalla kotiin oman auton radiosta kuului uutiset missä mainittiin hurjasta takaa-ajosta moottoritiellä. Keski-ikäinen nainen ajoi 200 kilometriä tunnissa piikkimattoon ja auto pyöri lunastukseen. Rudolf oli mietteliäs ja ajoi kotiin. 


Viikon päästä maanantai aamuna hän lähti kiertämään kehäteitä ja etsi sieltä uutta autoa. Iltaruuhkassa löytyi uusi kohde ja tämä päätyi muutaman metrin ajettuaan edessäolevan perään. Rudolf näki ohi ajaessa kuinka kuski oli säikähtäneen näköinen. Rudolf kiersi oikealla kädellään rattia kuin kiihdyttäisi moottoripyörällä ja sanoi ruum ruum. Uhri ei nähnyt.


Perjantain iltauutisissa oli maininta näistä kahdesta autosta. Epäillään virushyökkäykseksi ja poliisi etsii tuntomerkkeihin täsmäävää henkilöä joka muistutti Rudolffia ilman että oli tunnistettavissa. Silminnäkijöiden kuvauksia ympäristöistä. Täytyy lopettaa nämä hommat Rudolf tuumii. Ajojahti oli jo alkanut.


Viikon päästä Rudolf oli jo kuulusteluissa. Täsmäsi profiiliin jonka jälkeen tehtiin kotietsintä. Välineet löytyivät varastosta piilotettuina laatikoihin. Tuomittiin vankeuteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä