Savusukellus

 Savusukellus




Toni oli alottanut aamulla juomaan kun kaupoista sai alkoholia noin kello 0900. Toni oli myöhemmin mennyt baariin viettämään aikaa kavereidensa kanssa jo päivällä. Ilta sujui mukavasti ja sitten joku tarjosi terassilla kannabista. Toni oli jo vahvassa humalassa ja kieltäytyi annoksesta. Hän ei ollut tupakoinut koskaan ja kannabis oli vielä oudompi juttu. Suostuteltuaan kuitenkin aikansa niin Toni otti elämänsä ensimmäiset henkoset kukkaa lehdellä ilman nikotiinia. Siitä seurasi yskä ja kymmennen minuutin kuluttua annoksesta Toni käveli horjuen apteekkiin ostamaan yskänlääkettä. 


Kun yskänlääke oli tiskillä ja Toni edelleen yski kännissä ja vaikutti muutenkin sekavalta myyjä kieltäyty myymästä. Toni suuttui ja laittoi pullon taskuunsa. Kaupan ulkopuolella hän joi siitä hörpyn ja kuuli kuinka sisällä soitetaan poliiseja. Toni lähti hölkkäämään kotiin.


Poliisien saapuessa apteekkiin apteekkari selitti poliiseille mitä oli tapahtunut heidän tietoonsa tulleista asioista. Tonin kaverit näki tällä hetkellä baarin ikkunasta tien toisella puolella poliisit ja kuinka Tonia ei näkynyt missään. He menivät tarkastamaan tilanteen. Kavereiden selostettua poliiseille epäilyksensä poliisit ottivat Tonin epäillyksi. Poliiseille kerrottiin osoitetiedot koska oli syytä epäillä että Toni joisi loputkin jostain tuntemattomasta syystä.


Poliisit pääsivät asunnolle ja ovelta kuului voimakas trance musiikki eikä ovikelloon tai huutoihin vastattu. Poliisit mursivat sitten oven ja löysivät Tonin kuorsaamasta sohvalta istualteen tyhjä yskänlääkepullo pöydällä. Poliisit keskustelevat keskenään mitä tuolle pitää tehdä? Putkaan vai sairaalaan? Tuossa pullossa on sorbitolia niin se todennäköisesti jollain aikataululla kohta paskoo housuun. Tiesiköhän se että siinä on DXM nimistä päihdyttävää ainetta. Viedään putkaan ja sitten sairaalaan jos se lopettaa kuorsaamisen eikä herää. Toni ei herännyt millään mutta jatkoi kuorsaamista.


Putkaan kannettua hän sitten paskantaa alleen. Poliisit yrittävät herättää kylkiasennossa kuorsaavaa Tonia mutta tämä jatkaa makaamista.


Aamulla herätessä hän toteaa että olipa outo trippi. Hän nukahtaa uudelleen ja kun poliisit sitten tulevat herättämään ja kysymään vointia hän huomaa makaavansa ruskeassa liejussa. Toteaa että ei muista mitään. Poliisit kysyvät että mainitsin hetki sitten tripin että voiko Toni kertoa siitä. Toni vastaa kuitenkin ettei muista mitään erikoista kuin että oli juuri nukahtanut mutta ympäristö on outo. 


Tonille oli kaverit tuonut putkaan vaihtovaatteet ja Toni lähti kotiin. Seuraisiko poliisit, Toni pohti kaverinsa kyydissä matkalla kotiin. Poltit kannabista, muistatko? En. Ne kyseli sarjan outoja kysymyksiä aamulla ennenkuin lähdin kotiin. Minulla oli olo etten pääsisi hetkeen pois. Selvisitkö? Näköjään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä