1+1=2 1x+1y= 2 äksyy

 Agentti teki laskelmia kotonaan kunnes jotain tapahtui. Tekoäly aktivoitui. Mitä tehdä, että se sammuisi. Kädet tärisevät stressistä. Pitääkö tämäkin kokea? Psyykkeessä pamahtelee dioja. Algoritmit on sekaisin. Joku sabotoi sirua. Koodi etenee kuin se olisi arvoitus. Koodin edettyä loppuun kuuluu uhkailuja joten soitto agenteille asemalle ja sitten hätäkeskukseen. 

Tarvitsen tarkkailua tai riskinä äkkikuolema. Pyydän poliisia mukaan matkalle mutta hätäkeskus ei katsonut sitä tarpeelliseksi. Tarkastettuani ambulanssin aidoksi niin nousen kyytiin. 

Koodi etenee matkalla sairaalaan ja se tekee olon hermostuneeksi. 

Sairaalassa tarkkailu jossa laitteiden piippailu sotkee tekoälyä joten olen rauhallisempi. En muista ottaneeni päihteitä ellei lehtijointti näy seuloissa. Kuumetta oli vähän mutta se johtui kai stressistä, koska verinäytteissä ei näkynyt mitään. Jointti näkyi seuloissa joten minut eristettiin päihdepsykiatriselle.

Päihdepuolelle saapuessa olin stressaantunut. Minulle annettiin rauhoittavia ja yksi antinarkootti. Kerron että lääke on tehnyt elämästäni aiemmin hengenvaarallista. Kerron myös että en voi kertoa kaikkea. 

Nukuttua yön sain aamulla taas antinarkootin ja rauhottavan. Pyytäessäni omia mukana tuomiani eväitä takaisin itselleni ne oli takavarikoitu. Ainoastaan nikotiini, sokeri ja suola ovat sallittuja eväitä. 

Muutaman päivän kuluessa antinarkootti vähensi sabotaasin vaikutusta ja olin varovaisen toiveikas, että kotiutuisin vielä. Ajan kuluessa alkoi selvitä päihdepuolen oma politiikka. Potilas on väärässä. Vaikka agentti yritti todistaa työnsä niin väitteet kumottiin harhoina. 

Sisustuksessa alkoi paljastua epäilyttäviä piirteitä. Lattian pinnassa oli valkeita viivoja kuin ne olisi huumetta, viiltelytaulu, neulajuliste ja koukkuja maalattuna seiniin. 


 







Antinarkootti kesytti olon jo normaaliksi joten olisin vapaa lähtemään kotiin, mutta velvollisuudet määräsi undercover päihdepsykiatria. Täällä ei ollutkaan  tarkoitus selvitä vaan luoda hallusinaatio huumeista joita ei voi käyttää. 

Keskusteltuani hoitajan kanssa saan vastauksen ettei hän tiedä huumeista mitään, vaikka hoitaa huumepotilaita. Lisäksi aiheesta keskustelu muiden potilaiden kanssa kiellettiin. 

Olo oli jo tasaantunu, mutta lääkitystä alettiin nostamaan. Tiesin laitoksen salaisuuden. Pääsisinkö koskaan kotiin, jossa minua jo odotettiin.

Kommentit

  1. Agentit ovat perässäsi Lättynaama, juokse

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä