Maski

 Maski



Tuomari avasi oikeudenkäynnin ja syytetty pyydettiin oikeussaliin. Miestä syytettiin kilon määrästä kannabiskukan välittämisestä kolmansille osapuolille. Mies tuli oikeussaliin Bob Marley naamarin peittäessä kasvot. Oikeudenkäynnin alkaessa asianajaja vetosi tuomariin että grammalla kukkaa voi tehdä jollekkin vahinkoa, mutta kilolla kukkaa voi myös tehdä pelkkää hyvää. Koska kukan välityksestä ei ollut seurannut vahinkoa kenellekkään niin ihmisoikeuksia noudattaen syytetyn elämää ei voitu pitää pilaamisen arvoisena ja syytteet hylättiin.


Amerikan tiedustelussa huomattiin miten maski vaikutti psykologisella tavalla ja voisiko sitä hyödyntää. Trumpin kuultua asiasta hän tuumi pitäisikö hänen laittaa oikeudenkäyntiin Nixonia muistuttava kuminaamari, koska Nixon ei joutunut vankilaan.


Trump testasi maskin toimivuutta ja meni katsomaan naamioituneena ennakkoon oikeudenkäyntiä naamari päässä, jotta näkisi miten käytäntö etenisi. Hän ei halunnut herättää huomiota joten laittoi itsestään Trump naamarin ja meni katsomaan asianajajansa Rudy Guilianin oikeudenkäyntiä. Naamaria pidettiin vähän erikoisena, mutta sen alla oli oikea Trump.


Vähitellen kaikki Trumpin lähipiiristä oli joutunut vankilaan erillaisten rikosten johdosta ja Trump kiersi katselemassa oikeudenkäyntejä eri naamareissa. Trumpin lähipiiri oli joutunut outoon psykologiseen tilaan kun ei voinut puhua suoraan. Jos kertoi mielipiteensä väärässä paikassa, väärään aikaan saattoi joutua oikeuteen. Se oli enter trigger joka sitoi tilanteeseen ja sen kanssa oli elettävä. Kaikkea mitä mieleen tulee ei kannata politiikassa sanoa.


Joe Biden oli tullut sen verran höperöksi että pystyi lähinnä vain mutisemaan lauseita joissa ei ole sen kummempaa sisältöä. Pelkäsi enter triggeriä koska politiikka oli muuttunut niin oudoksi. 


Bidenille muodostui sitten sitkeä vainoharha nähdä ympärillä olevia ihmisiä erillaiset heitä kuvaavat naamarit kasvoilla. Esimerkiksi Joeta suojelevalla agentilla saattoi näkyä Epsteinin tai vuohen naamari. Riippui toki siitä mitä ympärillä tapahtui tai näkyi. Biden halusi muistella menneitä nuoruuden aikoja Obaman kanssa kuin nuke-omena kaksikko.


Biden halusi jatkokaudelle presidenttinä ja Trumpin kosto pelotti. Löytyisikö Amerikasta uutta tasapainoista johtajaa joka tajuistaisi politiikan järkevään muotoon kansalle, jotta voisi tulla toimeen globaalisti politiikassa ilman että eriävät mielipiteet toisella puolella maailmaa ei johtaisi demokratian tuhoon ja rappioon. Kenen maski kestää paineet ja haluaa tehdä töitä?


Oikeudenkäyntejä tulee ja menee ja maskeja yksilöllisesti. Kukapa nyt ei laittaisi kommandopipoa päähän oikeuteen työvaatteet päällä jostain mitättömästä syystä ihan vain korostaakseen tilanteen absurdiutta, mutta aina se ei toimisi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä