Rallivaikutuksia

Rallivaikutuksia



Trump piti normaaliin tapaan poliittista ralliaan ja viittaan pukeutunut silmälaseja silmillään pitävä maga lippiksinen mies kuunteli yleisössä. Trumpin täytyy olla oikeassa, hän tuumi ja hiveli kääntöveistään taskussaan. Pian olisi rallikaupungissa vähemmän Bidenin äänestäjiä ja kohti seuraavaa etappia. Ralli loppui ja väki katosi matkoihinsa ja Anti-Biden sarjamurhaaja olisi vapaana. 


Mies hiipi yöllä kaduilla ja jakoi Trump kuponkeja. Yleensä kieltäydyttiin, mutta jos joku sanoi äänestävänsä Bidenia mies löi rautaputkella päähän että uhrista tulee tajuton ja sitten kuristaa vyöllä muutamia minuutteja hiljalleen hengiltä jutellen samalla rauhallisesti, kuinka Trump vielä herää ja Biden joutuu vankilaan. Vyönsojesta painautunut pääkallo muttui painauman jälkeen mustelmaksi ja ruumis jäi kadulle. Murhan jälkeen on hyvä mennä pelaamaan pasianssia motelliin ja katsoa televisiosta kuinka fox news kertoo satanistien lipun liehuvan Amerikassa uskonvapauden merkiksi.  Murhaaja laski kortteja samalla ja yrtti ennustaa kuoleeko Biden näiden korttien tahdissa mutta koodi on liian monimutkainen.


Rallit eteni ja murhaaja seurasi Trumppia jättäen kaupunkeihin joitakin kuolleita. Sitten rituaalit alkoi muuttua rajummiksi ja murhaaja jätti käyntikortiksi barbeja joilla oli itsetehdyt muotissa sulatetut Trumpin ja Bidenin päät kankaasta liimattu peruukki päässä. FBI alkoi tutkimaan tapausta ja kaava alkoi hahmottua. Trumpilla oli stalkkeri joka murhasi tätä vastustavia äänestäjiä.


Biden alkoi kiristämään Trumppia pysäyttämään ja varoittamaan sarjamurhaajasta, mutta Trump ei reagoinut emotionaalisesti näin vähäpätöiseen asiaan jos on tarkoitus päästä presidentiksi.


Murhaaja jäikin sitten kiinni ja tämän kotoa löytyi uhrialttari Trumpille ja psykoottisia barbeja. Kuulusteluissa sarjamurhaaja kertoi kuinka Trump on jotain niin suurta että sitä ei voi käsittää. Kuulustelujen päätteeksi murhaaja suljetaan putkaan ja Trumppia informoidaan paradoksista joka voi kaataa yhteiskunnan loogisen ajattelun. Trump päättää salata kaiken ja kuukaudet vierii. NSA:ssa suunnitellaan miten Trump saadaan estettyä uudelleenvalinnalta ja herätettyä väki näiden ottaessa vallan ja tehtäessä poliisivaltion. Biden määrää käskyn että Trump teloitetaan rallissa jotta hän saa ikuisen valtaketjun itselleen paavin kanssa. 


Eräässä rallissa Trump puhui fake news kohdalla kun turvamies ampui takaraivoon luodin luodin lentäen silmästä pihalle. Trumpi pää notkahtaa ja ruumis rojahtaa maahan. NSA:n agentti tulee mikrofoniin ja sanoo että jos tapahtuma tapahtuu loogisesti se on loogista. Paniikki leimahtaa rallissa ja väki lähtee juoksemaan eri suuntiin osan tallautuessa jalkoihin. Tiedustelupalvelun tekoälyn luoma vihreä kangas mallintaa agentit sanat jatkumoon ja tekoäly menee jumiin. Biden katsoo telkkarista tapahtumaketjua ja miettii että sarjamurhaaja joka jahtasi häntä ja piti Trumppia yliiluonollisena teki hänestä ja paavista vallankahvan symbolit. 


Biden aloitti maga-vainot yhdysvalloissa ja julisti kuinka Jumala siunaa amerikkaa. Antifa heräsi kapinaan unista natsia vastaan ja vaati vapautta kansalle. Natseja vastaan taistelleiden sotilaiden jälkeläiset jotka olivat poliiseja huomasivat että ne on ihmiskilpi illuminatia vastaan ja ottivat LSD:tä että voivat rakentaa komentoketjun paikallisesti uudestaan ja siivosivat yläportaan agentit jotka tekivät yhteistyötä natsitiedemiesten kanssa. 


Biden suljettiin kaappauksen jälkeen vankimielisairaalaan Trumpin uskonnollisesta teloituksesta ja paavi yritti salata osuutensa Bidenin manipuloinnissa. Amerikkaan syntyi uusi erillainen vasemmistolainen hallintomalli uuden puolueen siivittämänä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä