Puisto-Vahdit

  Puisto-Vahdit




Kaupungin keskuspuistossa epäiltiin tapahtuvan agenttitapaamisia puistonpenkeillä ja tiedustelupalvelu kehitti ratkaisuksi puistovahdit. Kesät vartioivia robotti-oravia ja ympäri vuoden partioivat harakat ja varikset.


Tiedustelupalvelu ohjasi oravaa puistossa ja tähysteli epäilyttäviä tapahtumaketjuja jotka paljastaisivat valtiolle vahingollisia henkilöitä. Joskus oravia tultiin ruokkimaan ja pähkinät suuhun laittaessa loikkii ripottelemaan niitä puiden juurille lannotteiksi. Eräänä juhlapäivänä orava huomasi, että joltain lapselta lensi ilmapallo karkuun ja orava nappasi sen ilmasta kiinni hypätessään puusta. Lapsen saadessa ilmapallonsa takaisin orava juoksi puuhun takaisin piiloon.


Eräänä syysiltana ennen oravan talvihuoltoon viemistä tapahtui ryöstöyritys puistossa ja oravan valvomo näki tilanteen. Orava loikkasi puusta uhrin ja ryöstäjän väliin siten että ryöstäjä säikähti ja loikkasi taaksepäin. Oravan nielussa olevasta kaiuttimesta kuului käsky antautua ja ryöstäjä otti puukon hyökkäys asentoon. Oravassa laukesi skitsot ja orava loikki jalkaa pitkin hypäten kämmeneen ja puraisten peukalon irti sylkäisten sen maahan kuin pähkinänkuoren. Sitten orava loikkasi ryöstäjän kaulaan ja upotti kynnet kaulan lihaan ja sanoi repivänsä valtimon auki jos ei antaudu ja puristi samalla takajalkojen kynsillä aataminomenaa kaulasta. Ryöstäjä joutui melkein paniikkiin mutta orava puhui jatkuvasti järkeä miten antautuminen kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta ja kävelymatka kohti poliisiasemaa alkaisi, sillä aikaa kun poliisipartio lähti ajamaan vastaan. Orava  kertoi ryöstäjälle tämän oikeudet, kuinka tulee kuulusteluihin ja tunkee pähkinän tämän nieluun jos valehtelee poliisille. Poliisi nappasikin itkuisen ryöstäjän ja orava otettiin samalla talvihuoltoon missä sen sähköä taustasäteilystä prosessoiva häntä tarkistettaisiin. Poliisi kävi hakemassa ryöstäjän uhrin, oravan hälytyksestä traumakeskusteluihin. 


Pian lehdissä kerrottiinkin puiston vahdeista. Harakoista ja variksista jotka liitelivät kaupungin yllä ja tarkkailivat ihmisten kulkua ja jäljittivät esimerkiksi ryöstäjiä tai kadonneita seuraten busseja taivaalla ja haravoiden kohdennetusti tarvittaessa etänä kännykän käyttöä. 


Joskus vahdit tulivat näkökenttään jos näkyi maisemamaalaajia tai sitten se oli sattumaa. Puistot pysyi rauhallisina kun ihmiset tottui eläimien valvontaan. 


Kerran agentti-lintu kuvasi vieressä kun ruumista haudattiin metsässä maahan. Ruumiin taputeltuaan multiin harakka cräkkäsi ja sanoi pelottavan uskonnollisen lauseen, cräkkäsi ja lensi taivaalle. Pian poliisipartio löysikin haudatun ruumiin ja vainoharhaisen hautaajan, joka rakensi hautaan hysteerisenä hautamerkkiä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä