Oranssin värinen agentti

  Oranssin värinen agentti




Amerikan tiedustelupalvelu koulutti uutta presidenttiä puheen pitämiseen. Siististi pukeutunut, naama oranssiksi värjätty henkilö puhisi peilin edessä ja totesi olevansa valmis. Siro sihteeri vielä antoi tunteiden tasaamiseksi pillerin joka lisäsi keskittymiskykyä. Itsevarma presidentti meni kameroiden ja lehdistön eteen ja aloitti vakavan puheen. Kodeissa ympäri maan ihmiset näkivät kuinka presidentti pyöritti bingopalloja ja totesi päivämäärän syntyneitä rintamalle valtameren toiselle puolelle, maanviljelyllä elävään valtioon koska he halusivat kehittyä, mutta ajatukset ei täsmänny Amerikan eliittiä. Presidentti totesi koko maailman olevan vaarassa jos vieraaseen valtioon rakennetaan tehtaita tai kehittyvämpää maataloutta.


Pian laivalasteittain nuoria miehiä meni laivalla vieraaseen viidakkoon ja upseerit tarjosivat siellä jaksamiseen heroiinia jota höyrystettiin aseiden piippuihin ja imettiin henkosia viidakossa. Sotilaat taistelivat edestakaisin kukkuloilla kun sissit kulkivat tunneleissa ja taistelivat väsymättä Amerikkalaisia sotilaita vastaan. Laivojen ja miehien kulkiessa takaisin Yhdysvaltoihin heillä oli tuliaisinaan heroiinia joka lähti leviämään valtiossa. Hippikulttuuri koki shokin kun turvallisina pidettyjen päihteiden rinnalle tuli sankaruutta edustava erittäin vaarallinen yhden annoksen myrkky, joka repii sivulliset mukaan ansaan koska vaarallisessa opioidihypnoosissa tekee mitätahansa että saa uuden annoksen ja sivullisia jää helposti koukkuun. 


Hollywood ja tiedustelupalvelut näki mahdollisuuden tehdä hipeistä lopun tällä aineella. Olivathan hipit yhtä vaarallisia kuin kommunistit vaikka sitä ei ääneen sanottukkaan, eri puolue silti. Pian tuli erillaisia heroiinirokkibändejä jotka esiintyi stadioneilla ja valtio rahoitti tätä toimintaa puuttumatta siihen. Tiedustelupalvelut lähinnä tutki miten se vaikuttaa kuuntelijoihin ja sulki heitä tarkkailun jälkeen suljettuihin laitoksiin.


Ajan saatossa hipit, sota ja oranssin värinen agentti jäivät taakse historiaan, mutta musiikki ja huumeet jäivät kulttuuriin, josta katosi hippien mukana moraali, kun valtio päätti olla aina oikeassa sen suhteen mikä on vapaata. Vaikka se onkin järkevää, mutta korruptoituessa yhteiskunnalle haitallista. 


Joitakin vuosikymmeniä myöhemmin tuli uusi presidentti joka halusi olla kuin oranssin värinen agentti ja tämä pyylevähkö henkilö värjäsi naamansa aina oranssiksi kun hän esiintyi telkkarissa. Puhui aina rahasta, golfista ja egostaan. Presidentti sitten teki parhaasta kaveristaan esimerkin ja näytti telkkarissa kuinka tämä kuristettiin kameran edessä kuoliaaksi vankilassa. Kansa koki presidentistä emotionaalisen hallusinaation ja pelkäsi vastustaa tätä. Tämä oranssimaskinen henkilö sanoi että kaikki kuolee jos häntä ei kuunnella ja kaikki muu on valhetta. Erillaisia sotilasoperaatioita tehdään enemmän tai vähemmän julkisesti, mutta mikään ei kampeaisi tätä presidenttiä vallasta. 


Hävitessään vaalit hän yrittää väkivaltaista vallankaappausta jossa on vaarassa koko valtio. Uusi presidentti on unisessa psykoosissa eikä osaa pidättää edellistä vallankäyttäjää, vaikka tämä uhkaa uusia vaalituloksen seuraavalla kerralla vuosien vaalikamppanjan jälkeen. Oranssi agentti ei toivottavasti ikinä enään palaisi takaisin Yhdysvaltoihin valtaan. Se tehtävä olisi demokratian ratkaistavissa, mutta onko se liian manipuloitavissa, että se toimisi? 


Uusi presidentti kannatti crack piippujen laillistusta ja myi heroiinia vielä vahvempaa fentanyyliä ja apteekista sai oxykontteja. Sitten jostain tuli idea järkeistää huumepolitiikka ja herättää hippikulttuuri. Presidentti ei ymmärtänyt yhtälöä ja ajatteli että syrjäyttääkö luonnollinen ja aistikas kannabis ja muut hyödykkeet hänen vahvat myrkkynsä. Ehkä asiat järjestyy ja luonnollinen rauha laskeutuu keskuuteemme, mutta joustaako presidentti miedompien päihteiden laillistusta?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä