Nuuskijat

  Nuuskijat




Yövuoro Mossadin toimistossa eteni palverin merkeissä kun mietittiin miten Jehovista tehdään agentteja. Eri kieliä opiskeltiin toimistoissa ahkerasti ja koulutettiin soluttautujia eri jehova piireihin. Samalla mietittiin kuinka kerätyillä rahoilla koulutetaan lisää jehova agentteja. 


Yksi mossadin jehova piti puhetta jehovien valtakunnan salissa ja tiesi valita tekoälyn kokoamia lauseita raamatusta järjestykseen että jehova tekisi mitä tahansa kun kuulisi puheen. Kokouksen jälkeen kymmeniä innokkaita jehovia lähti keräyslippaineen koordinoidusti kohti kotitalouksia. 


Eräällä talolla vanhus avasi oven ja jehova vastasi että on vastaus kaikkeen ja taivaanportti mikäli päästäisi kahville ja haluaisi ryhtyä järjestön kuukausilahjoittajaksi. Vanhus päästi kotiin ja jehova tuli asuntoon mukaan. Vanhus tarjosi konjakkia kahviin ja jehova alkoi saarnata miten sielu puhdistuu vain kirkon viinillä ja vedellä. Vanhus hermostui ja käski jehovaa poistumaan. Jehova sanoi ettei voi ymmärtää miten kukaan voi uskoa että konjakin lisääminen kahviin on jotenkin raamatun sallima juttu. Poistuttuaan asunnosta jehova kirjoitti raportin mossadin agentille siitä mitä asunnossa tapahtui tai miltä siellä näytti. 


Mossadin toimistossa tuhannet kävivät läpi jehovien raportteja ihmisten kodeista. Mossad käytti agenteistaan symboolina pääkalloa jolla on nenä. Olivathan jehovat heidän joka oven nuuskijoita jotka pelottelivat painajaisella niitä joita pelotti. Miltä tuntuisi polttaa kannabisjointti kun jehova tuomitsee hajun takia niin autuaaseen valtion hotelliin. Sitten ne tulevat vankilaan vierailulle että voi parantaa sielun. Vaikka uskoon tuleminen on yksilöllistä niin ei kaikkea raamatulla selitetä.


Amerikassa agentit tekivät psykologisen kokeen ja menivät saarnaamaan jehovina KKK tapaamiseen. Miten pimeään uskoon tullut rasistinen ristinpolttaja reagoi jehovaan joka heiluttaa ristiä edessä kuin se verta imevä haamu joka pysähtyy vain hakatessa ristin vasaralla rintaan. Taisi palaa muutama pontikkatehdas niissä bileissä, kun mossad siivosi klaania.


Voihan se olla erikoisen kuuloista toimintaa, mutta maailma on niin monimutkainen että raamattukin pitää älytä väärinpäin että se jotenki voisi olla edes tulkittavissa.


Mossadilla oli myös läheistä yhteistyötä Amerikan hallinnon kanssa ja suhteet olivat lujat. Oli jopa kaupungin tarkkaa missä sijaitsee suurlähetystö, mutta jotenki se kai on tulkittavissa. Oli jopa tärkeää että jos kirjoitetaan sopimuksia se allekirjoitus tapahtuu sekunnilleen oikealla hetkellä kameroiden edessä. Mossad luki sekunttikelloa olemassaololleen, mutta tiedustelussa se voi olla tärkeää jos viisarin naksahdus ei täsmää olemassaolon koneistoon.


Mossadilla oli tylsää sen jälkeen kun natsirikolliset oli kuollu vanhuuteen tai saatu tilille teoistaan. Niimpä he päättivät hiljalleen antaa siimaa uusnatsi organisaatioille ja antaa heidän musiikkinsa hiljalleen normiintua. Sitten oli hyvä napata uusia natsirikollisia kun ihmisiä radikalisoitui. Samalla oli kätevä tutkia psykologiaa. Siitä muodostui sitten sellainen hullunmylly.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä