Say No To Joe

  

 Say No To Joe


Joe heräsi hieman unisena uuteen päivään ja katsoi yöllä tulleet viestit. Kamala oli lähettänyt yöllä viestin ettei saa nukutuksi, kun jazzi sätkä nauratti pitkälle yöhön. Kenraali joka oli käynyt pääkallokoulutuksen koputti ovelle kun Joe söi aamupalaa. Joe puhui yleensä normaalisti kameroiden ulkopuolella välttääkseen vaikeat kysymykset. Joe oli todella ärtynyt ja pyysi kenraalia antamaan aamun pillerin joka vakauttaa todellisuuden uneen iltaan asti jolloin voi taas nauttia talon viran tuomista eduista. Joe antoi samalla päivää koskevan käskyn. Kenraali oli vaitonainen eikä uskaltanut vastustaa. Ärtynyt Biden käski sotkea maailman verkkoja agenteillaan jotta hänen toimensa eivät paljastuisi. Bidenin nieltyä pillerinsä hän alkoi tyyntyä ja vaipui opiaattiunen kaltaiseen tilaan. Kenraali auttoi Bidenille puvun päälle ja sitoi tämän solmion tottunein sormin. Biden alkoi sammaltaa sanoja ja kenraali talutti Joen tiedotustilaisuuteen, mutta Joe oli salaa järjissään. 


Joe puhui tiedotustilaisuudessa kuinka tärkeää on totuus yli faktojen. Eräs reportteri ajatteli salaa että näistä poliitikoista pääsee eroon vain kun ne kuolee virassaan niinkuin Stalin. Joelle sateli helppoja kysymyksiä ja eufoorinen hymyilevä Joe heilutti kättään yleisölle. 


NSA:n päämajassa luettiin presidentin pojan crack opasta huolestuneesti. Eikö sitä pysty mitenkään pysäyttämään? Kenraali vastasi alaisilleen Joen olevan ehkä uninen, mutta sillä on paavin hyväksymä visio raamatusta joka ohjaa vapaata maailmaa. Onko se vapaa? Sen on oltava… Onko Joe vapaa? On, onhan hänellä valtaa ja vastuuta. 


Trump oli Joen pahin vastustaja. Nämä kahden ääripään polarisaatio saattoi kohdatessa räjähtää jos he keskustelisivat siitä mitä maassa on tehty tai tullaan tekemään. Trump oli myös raamatun kannalla, mutta Trump ei onnistunut vakuuttamaan paavia näkemyksissään. 


Kenraalit pysyivät silti presidenttien vaihtuessa. Käskyt muuttui myös NSA:n päämajassa, mutta he eivät kehdanneet sanoa Joelle ei. Biden ulotti politiikkansa verkossa omien mieltymyksiensä mukaan. Olihan hänen unelmanaan seksuaalipsykoottinen maailmanjärjestys. Tätä linjaa oli jatkunut kyllä jo useamman presidentin ajan, mutta käskyjen muuttaminen oli monimutkaista. Parempi pitää ongelma esillä niin kukaan ei kyseenalaista. Tämä toimi myös Joe Bideniin. Niin kauan kuin hän olisi esiintymässä presidenttinä hänelle ei voisi tehdä mitään, koska demokratia toimiin niin. 


Löytyi myös poliittista vastustusta ja Joe oli huolissaan tulevista vaaleista. Löytyisikö jostain joku joka sanoo Joelle suorat sanat ja alkaa ohjata kansaa kohti tulevaisuutta. Löytyihän puolueiden ulkopuolelta satoja miljoonia vaihtoehtoja Joelle viran jälkeiseksi ajaksi, jos luova vastuu ja haasteet kiinnostaisivat. Mikäli uutta suuntaa ei löytyisi niin olisiko Joe onnistunut tehtävässään luoda poliittinen este kansalle puolueiden ympärille? Trumppia hän ei vieläkään ole saanut siivottua päiväjärjetyksestä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä