Muurinmurtaja

  Muurinmurtaja




Kapteeniksi armeijassa ylentynyt Aapo päätti kerran ottaa amfetamiinia mukaan koulutukseen ja siitä tuli sitten vähitellen tapa. Se ei kuitenkaan sen suuremmin häirinny, mutta armeija ura täytyi vaihtaa rakennusalalle ettei käyttö paljastuisi. 


Uran edetessä käyttö jatkui ja pysyi hallinnassa, mutta viranomaisten reaktio arvellutti. Sitten tuli mahdollisuus päästä rakentamaan vankilaa ja työpaikka kiinnosti. Työhaastattelusta hyvillä ansiopapereilla työmaalle ja näkemään kaikki pohjapiirustuksista valmiiksi. Muuria rakentaessa tuli sitten mieleen että jos vähän fiksaisi, mutta ei kertoisi kellekkään. Siltä varalta että joutuisi joskus istumaan vauhdista.


Kotona puristaessaan amfetamiinista timantteja sormukseensa tuli mieleen että voisi tyhjiä maalipurkkeja laittaa muurin valun alle maantasalle että muutamalla potkasulla pääsisi oikeasta kohtaa läpi. 


Työmaalla aamulla sormuksesta timantti suuhun ja jaksoi tehdä töitä kaksi vuoroa ja odottaa että betoni kuivuu. Kukaan ei nähnyt eikä kukaan tiedä. Mikä voisi mennä pieleen. Laittoi vielä muurin sisään ämpäriin pari amfetamiinitimanttia jos tulisi tilanne että tarvitsisi pakomatkalle kestävyyttä ja vielä spreykannu jos jättäisi muurin ulkopuolelle kantaaottavan viestin.


Vankila valmistui ja elämä sujui mukavasti jälkeenpäin. Jostain kuuluu sitten huhuja että Amerikkalaiset tiedustelut on lobannu salattua viestijärjestelmää että voi tilaisuuden tullen paljastaa ihmisten yksityistietoja. Aapo on sen verran kartalla että tajuaa ettei kaikki täsmää ja kertoo diilerilleen joka on vapaana miten vankilasta pääsee karkuun huomaamatta. Pian huhut liikkuu vankilassa ja muuria koputellaan jos pinta murtuisi sen verran että muuriin tulee reikä. Sitten ulkoilualueella vangit löytävät kohdan josta muuri rapistuu potkimalla ja sieltä paljastuu ämpärit. Sisäpiiri joka asiasta tietää kömpii muurin läpi ulos ja ottaa amfetamiinitimantit matkalle. Suunniteltu nopea tägi muuriin joka kertoo ytimekkäästi mielipiteen kieltolaista ja pakoautoon sisään. 


Muut vangit kerääntyvät muurin aukolle eivätkä psykologisista syistä uskalla karata ja pian vartiat huomaavat mitä on tapahtunut. Karkulaiset pääsevät pakomatkallaan Hollantiin välttäen pidätyksen. Viranomaisten vaatiessa interpolia pidättämään karkulaiset lähtee kirje ihmisoikeusneuvostoon. Vaadimme ettei meitä pidätetä Hollannissa koska täällä ei ole liittovaltion rikos mistä istuimme valtiossa jossa emme enään ole. Syytteet raukeaa ja karanneet vangit voivat elää vapaasti Hollannissa kunnes voivat palata Suomeen.


Kun muuria tutkittiin ja huomio keskittyi Aapoon oli tilanne jo edennyt siihen pisteeseen että EU teki Hollanin huumelaista ennakkotapauksen kieltolakiin EU:ssa. Kun huumeiden kaupalle säädettiin kaupalliset rajat niin parametrien puitteissa vankeja vapautettiin. Vankila päätettiin purkaa koska se jäisi jokatapuksessa tyhjilleen ja Aapo vältti syytteet. Kirja siitä kirjoitettiin ja niillä tuloilla elelikin sitten mukavasti ja sai laillisesti sillointällöin amfetamiinia, tai jotain muuta ja ihan kaupasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä