Monitoimi-ihminen

  Monitoimi-ihminen




Kuun takaa avaruudesta tulee NSA:n toimistoon tuntematon kryptattu signaali. Avaruusaluksesta otetaan yhteyttä ja matemaatikot ja tekoäly purkavat koodia. Pian Amerikan presidentilläkin on tieto ja hän ilmoittaa esimiehelleen että avaruudesta tarjotaan kovaa diiliä tehdä avaruusvaluuttaa ja illuminatin sihteeri lähettää viestin esimiehelleen. NSA:n saadessa toimintametodit, lähtee avaruuteen vastaus että suostuvat pyyntöön.


Kuukausien paikallisten neuvottelujen jälkeen alkaa kehitystyö aivosirun koodaamiseksi jonka funktiot saatiin avaruudesta ja tätä levitettäisiin salaa ajan mittaan annettavilla injektioilla jotka auttavat jaksamaan töissä tämän ihmelääkkeen muodossa. Pian Amerikassa alkaa massakokeilu kuinka jaksaa tehdä töissä paljon fyrkkaa. Alkuun kaikki sujuukin suhteellisen vakaasti ja suosio kasvaa. Työ ei tunnu läheskään niin ankealta ja sitä jaksaa tehdä. 


Vuoden kuluttua osa ihmisistä on muuttunut työnarkomaaneiksi jotka tekee töitä kunnes kuolevat. Kukaan ei uskalla puhua sirusta ääneen koska siru puhuu heidän puolestaan ilman että he pystyvät ohjaamaan itseään. Ihmiset puhuvat ja vastaavat toisilleen tekoälyparametrien mukaan joka ohjaa aiheen vierestä kuin painovoima kaartaisi valoa. Ihmiset tekevät töitä koska eivät voi lopettaa ja siru käskee jatkamaan koska se poistaa lihasuupumuksen tunteen.


Pian sirutehtaita syytetään ulkomaiden toimesta lopettamaan toimintansa epäinhimillisten olosuhteiden takia. Amerikan presidentti pitää puheen kansakunnalle joka kuulostaa tekoälyn pitämältä ja ydinsodan uhka nousee pinnalle. Hallitseeko meitä joku muu taho? Tiedustelu tekee taukoamatta töitä toimistolla aiheen vierestä eikä he tiedä miten parametrit saa takaisin normaaliksi. 


Eurooppa kääntyy Aasian puoleen koska tulee vainoharhaiseksi USA:n käytöksestä. Pian Venäläis/Kiinalainen satelliitti etsii avaruudesta signaaleja haravoiden avaruutta ja maata. Kaikki Amerikan tietoliikenne muuttuu analysoitaviksi datapaketeiksi jotka tekoäly purkaa auki. Näin saatiin illuminatin viestejä ja avaruuden viestejä kaapattua. Tilanne läpikäytyä alkaa sotilasoperaatio. Avaruusydinasetta valmistellaan lähetettäväksi avaruuteen heille jotka yritti alistaa Maan. Kommandot rynnivät illuminatin toimistoihin ja kartanoihin ja heidät viedään erikoisvankilaan kuulusteluihin. Amerikka ei romahda eikä kukaan vastusta koska tekoäly menetti parametrinsä toimia loogisesti. Kommandot tekivät raportteja että ihmiset tekivät haamuina töitä vaikka heitä uhkaisi aseella lopettamaan.


Avaruuden signaalin lähteen löydettyään lähti kohteeseen kohdistettuja avaruusvirushyökkäyksiä joka vaati avaruusalusta tulemaan näkyviin ja laskeutumaan Kuuhun tai muuttuu ydinräjähdykseksi. Avaruusaluksen lähtiessä karkuun aurinkokunnasta lähtee ydinohjus avaruuteen perään kohdistettuna valmiina jahtaamaan seuraavaan aurinkokuntaan asti.


Amerikan presidentti korvataan kansainvälisellä virkamieskoneistolla ja sirutetut saavat signaljammerit kaulakoruiksi kaulaan että voivat elää taas normaalia elämää. Koska valtio ei voi pysähtyä, muutama kannabis jointti auttaa palautumaan traumoista ja kevyt loma palauttamaan varastoja että ei tarvitse koko valtiota sulkea kun kaikki on työkyvyttömiä. Amerikasta oli vapautettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä