Jouluvainot

  Jouluvainot




John Frogo oli NSA:n agentti ja johti jouluvainoja. Hän ajeli hummer autolla ja vihasi joulua ja kaikkea siihen liittyvää. Muistutti liikaa kommunismia. Oli niin älytöntä että tuomarin peruukki oli valunut vanhan miehen parraksi. 


NSA:n lasersatelliitti etsi Kanadasta joulumaan kaasusäiliötä joka räjäytettäisiin vakuutuspetoksena ja niin kävikin. Satelliitti kuvasi kuinka kaasusäiliö räjähti ja palavia tonttuja juoksi paniikissa karkuun. Lehdissä luki kuinka viranomaiset löysi onnettomuussyyksi viallisen kaasusäiliön. Vakuutus korvasi omistajalle muhkeat korvaukset ja paikalle alettaisiin rakentamaan jotain muuta.


Joulupukki istui toimistossaan ja tutki kuinka paperille ilmestyi taikamustetta joka raportoi Yhdysvaltojen jouluvainoista. Joulupukki julisti liikekannallepanon ja tontut alkoivat valmistamaan aseita. Jos he liikkuisivat pororekien kanssa suojapeitteen kanssa heitä ei näkisi tutkilla. Osa tontuista valmisti pirikattilaa taistelua varten. 


NSA:n toimistossa vainottiin tilausjoulupukkeja piiloveroilla ja muilla epämääräisillä lisäkustannuksilla mitä laskugeneraattori ikinä keksikään velottaa byrokraattisten ominaisuuksien avulla. 


Sitten jotain tapahtui. Koko NSA:n toimiston netti katkesi ja kukaan ei oikein löytänyt syytä tapahtuneelle. Sitten joku katsoi ikkunasta taivaalle ja näki kuinka taivaalta tulee lentolaivue lentäviä poroja aseistettuine tonttuineen kohti rakennusta. Sitten alkoi räjähtely kun tontut ampuivat reestä raketteja rakennuksen ikkunoihin. Agentit alkoivat etsiä aseitaan ja pian pukumiehet ryhmittäytyivät pistoolein, haulikoin ja rynnäkkökiväärein vartioimaan rakennusta. Tontut hyppäsivät rekien kyydistä rakennuksen yläpuolella ja laskeutuivat kuin kommandot katolle raskaasti aseistettuina. Kun kattoon oli räjäytetty läpimenevä reikä tontut rynnivät sisään rakennukseen. Automaattihaulikot rätisi käytävillä kun NSA:n agentit levisivät palasiksi ja osa tontuistakin kaatui luoteihin, mutta heidän henkensä jatkoivat kulkua aseet kädessä. Kerros kerrokselta ja huone huoneelta tontut tyhjensivät toimiston ja pian armeija tuli NSA:n toimistolle apuun. 


Viikon taisteltuaan alueella ei voi enään kulkea ruumispinon takia ja armeija on joutunut paniikkiin. Piriä imuroivia sotatontun kummituksia käy läpi NSA:n tietokoneita ja lähettää Joulupukille viestin että sota on ohi. 


Joulupukki saapuu NSA:n rakennukselle ja ilmoitaa tonnttujen haamuille että aloittavat tv-lähetyksen valtakunnan tv-verkkoon, jossa Joulupukki pitää puheen. 


Koko maailma seuraa kuinka Joulupukki kertoo kuinka siivosi Amerikan tiedustelun rikollisista ja nyt tarjoaa virkaa yleneville järjissään oleville rivipoliiseille ja luoden uuden hallintomallin Amerikkaan jossa ei vainota joulua. Poliisin lähettäessä neuvottelijan NSA:n raunioituneelle rakennukselle Joulupukki sanoo: ”Sinä olet nyt normaali poliisi”. Neuvottelija tuntuu tajuavan keskustelun jälkeen miten poliisinhallintamalli pitää rakentaa ettei se korruptoidu. Sitten Joulupukki antaa poliisin käytösoppaan neuvottelijalle ja lähtee tonttuhaamujen kanssa kohti kotia, että voi rakentaa leluja maailman lapsille turvallisesti ilman että tiedustelupalvelu uhkaa tuhota aikeet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä