Hipin syrjäytyminen

 Hipin syrjäytyminen




Se kymmenen grammaa kukkaa tekee veroineen 1 000€ ja pakkohoitoon sanoi tuomari Erkille oikeuden päätteeksi. Erkki kelasi että elämä kaatui näihin kukkasiin, mutta ei siitä kasvia voi syyttää. Saihan hän sentään nukuttua kerrankin yöunensa rauhassa ja keksi miten löytää voimia löytää uuden työpaikan. Kerrankin tuntui että aurinko paistaa risukasaan ja kukkiin investoiminen voitti terapian. Sitten naapuri haistoi rapussa savua ja poliisit tulivat ratsaamaan asunnon. Tuntui todellakin siltä että rökning dödaR.  Myrskypilvet tulivat ja estivät koko elämästä nauttimisen ja tuntui että alkaa syrjäytynyt matka.


Erkki joutui ilmaiseen ihmiskokeeseen mielisairaalaan kun kokeellista antinarkoottia injektoitiin suoraan lihakseen. Tämä helpottaa oloasi he sanoivat. Tästä tuli tapa ja Erkki menetti kyvyn nukkua. Mutta tarvin vain yhdet savut pyysi Erkki, mutta mielisairaalassa ei tälläistä puhetta suvaita. Se on maan tapa eikä mikään universaali voima saa koskaan mahdollisuutta nauttia esimerkiksi hasiksesta. Jos se tuntuu hyvältä siitä pitää rangaista. Kanttiinista saa savukkeita jos maistuu. Mutta jos et polta niin ei kannata, mutta jos käy mielessä, niin sitten se pysyy mielessä. 


Kuukauden ajan Erkki pohti sanoja jotka hänelle sanottiin ja hän pummasi jämät röökipaikalla eräältä rajatapaukselta. Erkki tuumi että jos hän säästää satasen kuussa oikeudenmaksulyhennyksiin niin hän selviää aikanaan. Erkin kuitenkin otettua yhdet sauhut savuketta alkoikin velkaantumisen kierre. Ei enään selvinnytkään ilman. Erkki oli 990 velkaa tässä vaiheessa ja satasen säästökään ei riittänyt velkojen lyhentämiseen, kun kaikki rahat menivät röökiin. Valtio kinuaa 1 000 fyrkkaa mutta injektoi tonnien arvosta antinarkootteja. 


Mielisairaalassa Erkki oppi että hoitajat tietää injektoimistaan aineista lähinnä paketissa lukevan nimen ja loput vastuusta siirtyi lääkärille joka näkee potilaan 15 minuuttia viikossa ilman terapiaa. Se on vain tarkkailulaitos missä asennetaan tarkkailusiruja jotta salaa voidaan oppia mitä hullut oikeasti kelaa. Miksi kukaan olisi oma itsensä jos ainoastaan normaalina pääsee ulos. Joskus tuntui että kaikki paitsi päihteitä käyttävät pääsevät vapaaksi. 


Mielisairaalasta päästyään Erkki tavoittelee tärisevin käsin kännykkäänsä ja ottaa pikavipin että saa röökiä. Röökin poltettuaan Erkillä pimenee ja hän ryöstää kaupan kassan. Perkele anna ne vitun fyrkat niin mä voin jatkaa elämää. Erkki saa muutaman satasen ja lähtee juoksemaan karkuun. Koska vuokranantaja oli sulkenut vuokrasopimuksen kukan takia Erkki oli kadulla ja korviaan myöten veloissa. Kukaan ei auttaisi. Pian antinarkootit lähtisivät kehosta ja voisi ostaa jotain mikä saa olon lämpimäksi.


Kolmella huntilla Erkki ostaa ostarin kulmalta mitä tahansa mikä auttaisi antinarkoottivierotuksiin. Diileri suosittelee amfetamiinia ja Erkki ostaakin heti gramman. Ehkä pääsisi taas liikkeelle. Viivat vedettyään Erkki masentuu. Mitään ei tapahdu. Kauankohan reseptorit ovat jumissa. Diileriltä kysyttyään miksi mitään ei tapahdu suosittelee isompaa annosta. Kolmella huntilla vedettyään amfetamiinia ja ollessa selvinpäin nollatoleransseilla ei tapahdu mitään. 


Diileri ihmettelee onko piri sittenkin huonoa ja vetää annoksen. Kun tämä väittää se toimii ja Erkki kinuaa rahoja takasi, diilerillä menee hermo ja kaivaa aseen repusta. Erkki ei välitä vittuakaan tässä vaiheessa ja onnistuu ryöstämään aseen diileriltä joka hermostui asetta julkisesti käsitellessä.


Erkki ampui diileriä päähän ja ryösti tämän huumeita sisältän repun. Erkki on varma että jossain vaiheessa elämä antaisi jotain tunteita, kun antinarkootit latisti ajattelua. Erkillä oli vielä häkkivaraston avain tallella ja hän meni varastoon nukkumaan. Illalla hän myisi huumeita ja ostaisi ruokaa. 


Mennessään kaupungille illalla diilaamaan hän saikin ruokarahat ja safkan jälkeen taas huumeita omaan käyttöön jotka eivät vieläkään toimineet. Ompa elämä hankalaa Erkki tuumi. Kuukauden ne huumeet riittivätkin mutta eivät kertaakaan toimineet. 


Kyynel silmässä Erkki manaa ku tuomitaan olemaan selvinpäin. Se tonnin velka on tonni liikaa. Nyt on kaikki ohi. Lehdissäkin oli lööppejä julkisesta telotuksesta josta etsittiin henkilöä joka jäi valvontakameraan. 


Erkillä oli vielä ase ja sen luotia vaille täysi lipas. Nyt hiertää pahasti Erkki tuumi. Mun täytyy varmaan puhua kannabis lailliseksi sille jonka mielestä kukka on laitonta. Sen syytä tää on. Mielisairaassa maailmassa tarvitaan mielisairaita ratkaisuita. Joten tuumasta toimeen. Erkki lataa vielä kellarissa kännykän josta on liittymä suljettu. Nauhoittaa viimeisen viestin puhelimen muistiin jossa moittii valtion suhtautumista kasviin tuhansilla takavarikoilla. Tämä on yksi niistä. Sitten hän asettaa kännykän kuvaamaan kuinka hän laittaa lopuista luodeista ruudit suuhunsa ja viimeisen ampuu suuhunsa ruudin räjäyttäessä pään pitkin häkkivarastoa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä