Kangastus Teräksinen

  Kangastus Teräksinen




Erikoislääkäri Olli Made joi tilkalla pirtua terästettyä kahvia ja kirjoitti päiväkirjaansa. Vihdoin se tapahtui, ylimielinen valehteleva skitsofreenikko tuli potilaaksi. Kehtasi pyytää LSD terapiaa ptsd:n vuoksi. Minäpä päätän kiduttaa häntä lääkkeillä hänen kuolemaansa asti. 


Mennessään nukkumaan hän näki unta kuinka injektoi viina-annoksia sikoihin jotta nämä kuolisivat kännissä. Herätessään hän muisti kuinka antaa antinarkooteista yliannostuksia mieleltään sekaville potilaille vähän kuin vaivaan kuin vaivaan. Vaikka siihen vaivaan mikä tulee lääkkeestä.


Tänään olisi toinen käynti tälle jota pääsen jututtamaan. 

No, miltäs tuntuu kun antinarkootit salpaa reseptorien toiminnan? Tuntuu jotenkin ontolta päässä, ihankuin olisi alipaine tyhjiö ja vatsaa vääntää siten että näkyy kangastuksia, potilas sanoo. Tähän Erikoislääkäri Olli vastaa että meidän täytyy terästää annostusta. Se auttaa noihin kaikkiin vaivoihin mitä sinulla on. Mutta.. Ei muttia, et saa rahaa jos et tottele. Kelasta pyysivät vielä että kusisit purkkiin huumeseulat kelan ehtojen täyttämiseksi. Mutta en pysty liikkumaan vatsaväännön takia.. Höpö höpö, olethan siinä edessäni. 


Kotona erikoislääkäri kirjoittaa päiväkirjaansa potilaan nimen punaisella kynällä. Selvästi harhainen, pakko juoksuttaa terapiassa kertomassa kuinka tarvitsee minua ja tiimiäni. Niin ihanaa kun jokainen tanssii kuin parantelen. 


Vuosi myöhemmin sama potilas tulee juttusille. Olit yrittänyt itsemurhaa? Joo, minut myrkytettiin ja kuulin hallusinaatioita kolme päivää. Se oli joku väärennetty bentso. Vai että harhoja bentsoista, otan sinulta kaikki rauhoittavat pois ettet saa niitä enään ikinä. Käytät niitä kuitenkin väärin. Muista että olet valehteleva skitsofreenikko. Nyt antinarkoottipiikin kautta kotiin häpeämään. 


Kotona lääkäri kirjoittaa taas: Raili näytti murtuvan, kohta se onnistuu. Sitten odottelemaan uutta uhria. 


Mutta vuodet vierii ja valitukset jatkuvat eikä potilas millään kuole vaikka näyttää ja kuulostaa että kohta pettää elimet. Me ei voida enään nostaa yhdenkään injektion annosta ilman lääketieteellisiä lupia tehtaalta. Ompas tarkkaan tutkittu että ei sillee niinku melkein kuole näihin lääkkeisiin. Pitäisikö määrätä salaa pillereitä lisäämään tarvittaessa lääkitystä.


Sitten erikoislääkäri kuulee että jatkuva pirtulla terästetyn kahvin juominen on vaurioittanut elimiä että alkaa krooniset vatsanväännöt itsellä. Ei perkele. En ehtinyt murhata ketään. 


Alkoholisoitunut lääkäri jää saikulle kun terveys ei enään kestä ja kahvia kuluu. 


Tällävälin potilas oli päässyt hoidoista pois ja kangastus silmissä hän hiippaili eräänä yönä Ollin pihaan. Katseli ikkunasta kun erikoislääkäri oli tietokoneella. Päätti jäynättää erikoislääkäriä ja roiski verilättyihin tarkoitettua verta talon seiniin. Lopuksi rikkoi ikkunan ja huusi sisään. Karkki vai kepponen? Humaltunut erikoislääkäri tuli ikkunalle ja näki Railin lääkepsykoosissa ikkunan takana. Erikoislääkäri otti ikkunan alta laatikosta keskiaikaisen luusahan ja lähti pihalle jahtaamaan Railia. Raili kiersi asunnon ja pääsi sisälle lukiten erikoislääkärin ulos pakkaseen. Tämän karjuessa rikkinäisestä ikkunasta sisälle Railille että maksaa kalliisti seinien uudelleen maalauksen. Tällä välin Raili löysi Ollin Tallinnasta tuodut pirtut ja heitti yhden pullon sisällön ikkunasta erikoislääkärin päälle. Pirtusta märkä Olli jäi pihalle huutamaan että päästää perkele sisälle heti paikalla. Tällä välin Raili löysi päiväkirjan ja luki sivuja. Kokonainen kirja hänen kiduttamisestaan. Tästä raivoissaan Raili soitti poliisille joka tulikin paikalle. Erikoislääkäri pidätettiin ja Raili vietiin putkaan rauhoittumaan. 

Kolmen päivän päästä Raili pääsi vapaaksi kun käyttäytyi normaalisti ja sai lääkäriltä tuntuvat korvaukset oikeudessa. 

Kommentit

  1. olit laittanu mulle viestii faces joku viikko sit mutta oli profiilis poistunu ku äsken huomasin sen. en tähän laita nimeeni mut se kenen kans oli lennokas nuoruus :D äläkä kirjottele kamapäissäs

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä