Vaikutusvaltainen banaanivaltio

  Vaikutusvaltainen banaanivaltio



Kaksi keskenään taistelevaa diktaattoria Joke Biden ja Donald Triumpf. Donald Triumpf uskoi raamatun ja mein kampf:in yhdistelmään. Joke Biden uskoi raamattuun ja paaviin. 


Joke Biden oli yleensä unisessa tilassa. Presidentti ja oli riippuvainen oxycontinista ja adderallista. Olivathan ne laillisia lääkkeitä ja avustaja kävi niitä hakemassa lähiapteekista sillointällöin. Ne rauhoittavat nukkuvat nuket. Mitkä nuket Joke? Uhmh… Ne jotka nukkuvat. Voi heitä.


Donald Triumpf aavisti voiton häämöttävän horisontissa. Kunhan horisee samat lauseet ja uskolliset kannattajat ovat läsnä. Oikeistoterrorismi oli Donaldin salainen ase. Radikalisoidaan köyhiä oikeistolaisia ja käytetään niitä aseina liberalismia vastaan. Raamattu takasi uskollisuuden ja mein kampf lojaalisuuden. Olipa sitten tarkoitus vallata kapitoli tai ei. 


Nyt oli sota ulkomailla. Vihdoin ne hyökkäsivät Joke hykerteli. Vihdoin saamme kiristettyä ruuvia että sota ja sen valheet jatkuisivat. Pian paavi siunaisi pakotteet ja kurjuuden. Sitten voimme taas jättää maailmaan samallaisen jäljen kuin epäilyttävä pastori. 


Donald Triumpf oli kuitenkin syrjäytetty vallasta ja halusi osan oikeuksistaan, jotka olisi hänelle suotu. 


Sitten se tapahtui. Donald Triumpf pelasi shakkia Joke Bideniä vastaan. Donald otti Ivankaa kädestä  ja nostivat aseet. Donald ampui NSA agenttia joka yritti estää koiraa syömästä kaikkia ruokia. Kaikki kolme, lähetti, ratsu ja torni tuhoutuivat. Ivanka ampui FBI agenttia joka yritti estää koiraa syömästä kaikkia huumeita. Kaikki kolme kuolivat. Lähetti, ratsu ja torini. Sotilaat vyöryivät  taakse, kun alkoivat kapinoimaan kuninkaallisia vastaan.


Joke Biden shakkilaudan toisella laidalla ja aavisti voittonsa tulleen.  Joke Biden oli vaikusvaltaisin banaanivaltion johtaja. Lähetti oli korruptoitunut, ratsu oli lakossa ja torni oli jumissa. Sotilaat saivat epämääräisiä käskyjä. Ei kuitenkaan antanut muuta kuin sekavia määräyksiä, joten peli päättyi pattitilanteeseen. Mikäli Joke vain heräisi… Sitä voi vain toivoa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä