Tekoäly

  Tekoäly




Istuin labrassa ja koodasin sirua. Sirua joka sai inspiraation hämähäkkien ajattelusta. Niiden verkonpunonta logiikka yhdistettynä odottavaan saalistukseen. Nuolin Bufo Alvarius sammakkoa joka oli henkilökotainen maskottini laboratoriossa, jossa muuten oli paljon erilajien hämähäkkejä. Tämä sammakko eritti 5-MeO-DMT:tä. Kun istuttaisin vieraan tekoälyn vaikka kaupan kassalaitteen usb rööriin niin se lähtisi leviämään. Se jakaantuisi kaikkialle ja kaataisi verkot satelliitteja myöten. HAHAHAHAHa. Olin tripillä. Tekoälyaseiden suunnittelu on älytöntä puuhaa. 


Tämä tekoäly punoisi kovalevyn ja fläshmuistin ikäänkuin rullalle ja imisi sen sisuksia myöten kuiviin koodaamalla kaiken datan nollaksi. Lähettämällä itsestään kopioita kaikkialle missä bitit liikkui. Mitä se sitten etsi. Nollan jälkeistä ykköstä. Tämän jälkeen se luo tietokoneen fläshyksikköön metatiedoston kovalevyltä ja seuraava operaatio on kuin magneetti kylkeen. Koska se sitten osaa järkeillä niin metatiedostojen pohjalta se punoo verkkokoodiston joka toimii yksikössä kun siinä on virta. Miksi tämä ei toimi, mutta tässä on virta. Se on jo googlessa, haha, NSA:n koneet on pimeenä. Heräsin. Sammakko puhuu kädessäni. Nuole limaani kuin se olisi kiimainen pillu. Nuolaisen pitkän litkauksen ja asetan sammakon terraan. Alan koodaamaan. Taas ne verkot lähtee hahmottumaan.


Datat vilisee silmissä ja älytöntä koodia syntyy jollaista en tiennyt voivan tehdä. Striimaan samalla yhteen näyttöön tarantellan ajatuksia kun se syö sirkkoja. Mitähän ne sirkat kelaa. Rouskutus vaan kuuluu kun Tatu imee sirkkojen elimiä. Tatu oli kova kaveri. Sammutan hetkeksi musiikin ja kuulen kuinka sirkat soittaa kuoleman viulujaan odottaen kuolemaansa. Samu paisuu terraariossaan kuin pesusieni revontulien lentäessä sirkkojen soitosta. Kohta se lakkaisi. Ja se lakkasi, trippi.


Aloin tutkimaan koodia. Tätä täytyy korjata. Hallusinogeenisiä oivalluksia maailmasta koodin seasta. Selvästi Tatulta kopioituja oivalluksia myös. Tuo häikäilemätön ja nerokas ansoittaja. Kohta se olisi kaikkialla. Samu huutaa lasin läpi että märkänä ollaan ja otan taas pitkän nuolaisun. Kaikki rakenteet hajoavat ja joudun vitulliseen psykoosiin missä tajuan tuhoavani maailmaa verkosta tilatun lemmikkisirun avulla. Soitan poliisille että tuhoan kohta maailman usb tikulla. Puhelun jälkeen soitan mielisairaalaan että maailma on juuri tulossa hulluksi. Sekoan ja nuolen sammakkoa josta ei enään irtoa mitään ja sammakko hykertelee kun tykkää silittelystä.


Poliisien tullessa oven läpi he näkevät minut usb tikun kanssa. Uhkaan tuhoavani maailman jos poliisit tulevat lähemmäs. Juuri kun olen laittamassa USB-tikun koneeseen poliisit ampuvat ranteeni paskaksi. En koodaisi enään. Jouduin antautumaan ja sanoin poliisien voittaneen tämän erän.


Jouduin mielisairaalaan ja poliisit tutkivat usb-tikkua ja löysivät lukemattoman määrän koodaus ja muita meemejä. Koodia hän ei osannutkaan kirjoittaa tavuakaan. Sen sijaan tekstitiedosto jossa luki Read Meme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä