Punainen kyynel

  Punainen kyynel



Taas autolastillinen pirtua Virosta ja kohti kotia. Kuuntelin radiosta Mamban pyyhi kyyneleet samalla kun kaarsin tullin tarkastukseen. Nyt ne taas kyselisivät mihin moinen alkoholimäärä. Kerroin aina puolitotuutena että kaadan sitä lasinpesunestesäiliöön talvisin. Todellisuudessa valmistin kyynelkaasua. Oli minulla tapana ostaa jotain speciaalia viinaa matkoilta. 

Lähdin jälleen lasteineni kohti kotiin. Olikin aika jo kastella chiliviljelmät, jotka olivat hyvässä hedelmässä laajalla tarhallani. Palkkasin paikalliselta lukiolta opiskelijoita kesäksi keräämään chilejä ja keittämään ”etikassa” ja öljyssä muhjuksi. Itse tislasin pirtun 92% pitoisuuteen ja annoin etikkana opiskelijoille. 


Yön yli muhjua sitten valuteltiin ja suodateltiin kirkkaaksi nesteeksi joka sitten purkitettaisiin painepulloon. Bisnekset kulkivat ihan hyvin. Myin pimeässä verkossa omaa kyynelkaasua ja opiskelijat luulivat että keittelen kapsaisiinihappoa teollisuuskemikaalina yksityiskäyttöön. Maksoin kovat liksat opiskelijoille niin tulisivat myöhemminki töihin ja se että eivät keksisi mistä on kyse. 


Chilitarha punainen kyynel toimitti kerran viikkoon laatikoittain rahtia kyynelkaasua postiin kotimaassa ja jonkuverran ulkomaille. Joskus firman sähköpostiin tuli videomateriaalia kyynelkaasun käytöstä, mutta sellaista se on. 


Ostin sitten tältä pirtu matkalta Black Magic rommia. En arvannut että siitä kehkeytyisi jotain tälläistä. Tänä loskaisena talvipäivänä sitten tullissa käskivät täyttämään pirtulla sen pesunestesäiliön. Lähdin sitten moottoritielle ajamaan ja taivaalta tuli räntää. Se neste syttyi pumpussa palamaan ja se liekinheitin tuli suoraan tuulilasiin. En nähnyt mitään ja sitten pesusäiliö räjähti, sytyttäen bensapumpun palamaan. Löin jarrut pohjaan ja auto liirasi ojaan pirtujen syttyessä palamaan. Se paloi komeasti ja katkerasti. Selvisin ja aavistin jo mitä tapahtuisi. Tässä vaiheessa korkkasin rommin ja jäin odottamaan poliiseja. En muista miltä se maistui, mutta lääkkeeksihän se vain oli.


Poliisit sitten tulivat katsomaan tilan oloja ja minä lähdin lusimaan. Punainen kyynel valui poskellani, kun valmistautuisin jo vuosien päästä häämöttävään vapauteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä