Poppamiehen muistelmia

  Poppamiehen muistelmia


Kivikausi


Koko kylä oli kokoontunut kuulemaan poppamiehen tietoja. Poppamies aloitti. Kymmenien tuhansien vuosien päästä jälkeläisiä on satoja miljoonia. Osa heistä on spurguja. Miten huolehtisimme että spurguilla olisi mahdollisuus elää säädyllisesti.


Sitten yksi kyläläinen heitti kuivatun kukkivan kannabiskasvin nuotioon ruukkuun. Kun savua alkoi saviruukusta nousta niin kaikki ammensi savua hengityselimiinsä ja mietti mitä on spurgu. Se on sellainen muurahainen joka ei pysty tekemään töitä. Muurahaiset ovat hyviä mutta niitäkään ei saa kiusata. Miltä tuntuisi jos vuoren kokoinen alieni repisi ihmisiltä raajoja irti. Henget varmaan hermostuisivat. 


Mutta kuka repii jälkeläisiltä raajoja, vuoretko? Ei vaan viina. Niin vahva viina ettei me voida näillä menetelmillä edes valmistaa. Sitä ne joisivat ja kieltäisivät kaiken. Hukkuisivat viinaan ja olisivat spurguja. Mutta ovat myös jälkeläisiä. Kyläläinen hämmentyy poppamiehen puheita ja vastaa. Ei anneta niille viinaa, juodaan viiniä. Ei tule spurguja. Olisikin niin yksinkertaista vastaa poppamies. Minulla on tunne että viina voittaa nämä jalot kasvit. Mutta kävisikö niin kokonaan en osaisi vastata. Ehkä ne kieltäisivät kaiken koska eivät voisi kuvitella itseä korkeampaa.


Mutta miten me estetään miljoonien jälkeläisten väliset sodat jos he hermostuvat toisiinsa? Poppamies hengitti vahvat savut. Onko mammutteja vielä jos niitä tarvitaan miljoonia? Sen tietäisivät vain henget. Ehkäpä silloin on paljon viisaita poppamiehiä. Olisivat vapaita ja laajentaisivat tajuntaa edistäen luonnon ja sivilisaation hyvinvointia. Mitä sotiin tulee niin varmaan pitäisi kuristaa notkealla oksalla jos rupeavat kukkoilemaan. Kyllä se sopu aikanaan tulee, mutta se vaatii oikeudenmukaisen tilanteen. Jos vain kasvaisi tätä kasvia kuin peltoa niin ei pitäisi olla murheen päiviä.


Tuskimpa mitään kammottavaa voisi tapahtua mikäli metsien henget ovat vapaita. Joo, ei saa pelotella että tulevaisuudessa tapahtuisi jotain. Vaikka että taivaalta laskeutuisi ilmalautta ja orjuuttaisi meidät. Ollaan turvassa kotiplaneetalla ulkopuolisilta vaikutteilta. Mikä on planeetta? Vähän kuin kuu ja aurinko, mutta tämä Maa. Onko avaruuden tähdet muita paikkoja, en osaa sanoa, mutta näen.  Niinkuin henget opetti kuorsaamaan petojen loitolla pitämiseksi. Jos on aina selvä kuin kivi niin ei muuksi muutu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä