Narko ja Marko

  Narko ja Marko



2 kissaa, hyviä tovereita keskenään. Mitäpä muuta ne pennusta asti olisi tehnyt kuin imenyt putkesta THC/CBD/kissanminttu höyryä. Marko painoi putken vieressä nappia tassullaan ja höyryä vapautui putkeen. Muutama diippi hengitys ja kiehnää taas lattialla ja maukuu. Narkolla alkoi hieman vielä selventyä, kiehnäävät purinat ja tripit alkoi tasaantua. Narko maukui Markolle: Kissantassu vieköön että futaa lujaa, täytyypä ottaa uudet hitit. Marko kiehnäen näki kuinka Narko painoi punaista nappia ja höyrypilvi imeytyi keuhkoihin. Naukaisi takaisin, että kohta jysähtää. Purrrr….. Narko tuli lattialle ja sanoi että ”tuntuu että hajoan atomeiksi, niin ihanaa” Marko vastasi tuntevansa Narkon paine-aallon. Hämmentävää miten voi putkesta tulla jotain tuollaista.


Kissojen omistaja, teini tuli katsomaan kissoja. Senkin hupsut, taas ihan pöllyssä.


Narko naukui takasin. Tää on vaan ihan vitun liian hämmentävää. Kiitos paljon. Maailma on niin kirkas. Marko totesi myös että kaasua on riittämiin. Antaa höyryn virrata. 


Liisa antoi kissoille ruokaa ja sekava kaksikko söikin siististi kupin puoliksi. Ruoan jälkeen safkis höyryt ja meno jatkui entiseen malliin. 


Marko sanoi Narkolle. Jos olisi säkit niin varmaan panettaisi ihan vitusti. Kunnon kiimane kissa viereen höyryissä buustaisi jokaista höyryllistä. Narko vastasi kuivasti. Jos et olisi hormoni-kännissä kussut sohvalle niin sulla olisi varmaan kassit. Haista paska, oot samallaine vitu nilkki. Pakko muistuttaa jostain tragediasta vuosien takaa. Nyt lisää höyryä perkele.


Narko ottaa seuraavat hitit ja alkaa leikkiä leluhiirellä. Näitä meidän pitäisi murhailla ravinnoksi leikkien. Marko toteaa: Tapa se hiiri tai heitä tänne. Sitten otetaan painit joka päättyy höyryihin. Sellaista se kissan elämä voisi olla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä