Monopoli

  Monopoli



Madame Krista osti kiinteistön vähän syrjemmältä kaupungilta. Laadukas kiinteistö kuitenkin. Pelasi monopolia ja sai idean perustaa strippibaarin. Jos asiakkaat maksaa niin kiinteistö alkaa tuottaa. Kyllähän niitä asiakkaita sitten kävikin. Kun kiinteistö saatiin tuottamaan niin oli aika laajentaa ja rakennuksia olikin jo neljä. Monopoli toimii näinkin. 


Pelinä monopoli toimii kunnes rahat loppuu. Mutta koska bisneksen on pyörittävä niin pankki lainaa vararikossa olevalle pelaajalle rahaa loputtomiin… Tai no kunnes pankki ei enään lainaa ja ollaan persaukisia. Sitä voi kutsua myös kapitalismiksi. Mutta peli toimii myös seksin asiayhteydessä. Madame tiesi tämän. Himot ja halut ei maailmasta lopu pelkällä pornolla ja runkkaamisella ja kaikki ei parisuhteita jaksa. 


Neljännen strippibaarin jälkeen oli aika perustaa bordelli. Sitten perustettiin liitto ja prostituoidut saivat laillisen oikeuden toimia maailman vanhimmassa ammatissa ja kerryttää eläkettä. Ammattioikeuksiin kuului myös oikeus tiettyihin bilehuumeisiin kuten ekstaasin tai kokaiinin diilaaminen asiakkaille. Ollaan kaikki aikuisia ja osataan käyttäytyä. Jos on varaa päivittäin prostituoidulle niin mikäs siinä. Ehkä kerrankin nainen omistaa miehen. 


Oli niitä terapiapalveluitakin. Mikään ei ole mukavampaa kuin terapiamielessä ottaa LSD:tä ja avautua hutsulle kaikesta maasta taivaaseen ilman tunnontuskia jos alkaa panettaa rakkautta löytyy.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä