Maataloutta

  Maataloutta


Eräällä teurastamolla alkoi sikojen juottaminen. Menetelmä oli nimeltään kiljusika. Vahvaa kiljua kului ja iso siilo päästeli pakokaasuja pihalla. Sikoja teurastettiin juottamalla ne kuoliaaksi. Liha säilyy pidempään ja maistuu paremmalle, kun siinä on muutama promille alkoholia. Siatkin tykkäsivät ja olivatkin sikana kännissä. Enään ei kuulunut sian kiljuntaa perinteisen teurastuksen yhteydessä. Teurastus oli humaanimpaa.


Lehmät, lampaat ja jänikset söivät hampunlehtiä, kukintojen mennessä torille myyntiin. Varret kerättiin ja käsiteltiin öljyksi paikanpäällä ja myytiin säiliöautoilla säiliön täyttyessä suoraan Nesteelle loppukäsittelyyn tai muuksi kuiduksi.


Jäniksistä tehtiin turkiksia ja lampaanvilla myytiin urheilupatjavalmistajalle suojustentäytteiksi tai sitten tyynyihin ja toppatakkeihin. Lihat menivät kauppoihin.


Kaikki ylimääräinen luomujäte mikä jäisi lannoitteista yli prosessoitaisiin ravintohyönteisiin tai biotietokoneella muuksi lopputuotteeksi.


Kanalassa kanat jotka ovat syöneet valejyvän joka onkin DNA-paketti pystyvät munimaan kilpikonnia tai muita munankokoon sopeutuvia eläimiä. Ehkä dna pätkiä voi istuttaa synteettiseen munaan?


Laitumella kesät ja talvet olevia biisoneita kasvatetaan porojen rinnalla. 


Uutta metsää istuttaessa istutetaan myös omenapuita jos sattuu eksymään, hirville ja metsämehiläisille ja karhuille kesäravintoa. Tukee myös metsästyskannan kasvatusta pitkällä aikavälillä.

Joulukuuset geenimuunnellaan tuottamaan joulupähkinöitä käpyjen tilalle.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä