Kärpäset

  Kärpäset




Ostarin kaksi alkoholisoitunutta kärpästä. Kroonisessa krapulassa oleva kommunistikärpänen Korsu ja Raato-Paskiainen joka tykkäsi imeskellä alkoholijämiä. Raato-Paskiainensyntyi kuolleesta hiirestä ja Korsu maahan tippuneesta ja mädäntyneestä kaalista. Korsu imi ostarilla pihlajanmarjan halkeamasta alkoholipitoista lientä ja oli varma että krapula on kohta ohi. Kun pää oli täynnä oli aika etsiä Raato-Paskiainen. Jossain se kylpisi varmaan spurgun kusessa ja joisi alkoholinjäämiä. Korsun löydettyä Raato-Paskiainen tämä oli tuhannen sekaisin. Korsu oli kateellinen RaPalle kun tämä onnistui aina korjaamaan krapulan. Korsulla kun tuuppasi kaikki määrä menemään vaan raajoihin. Rapa nauroi Korsulle: Sulla on taas punaiset silmät. Joo, tuntuu että pää halkeaa kuin uraani. Siivetkään ei oikein kanna, mutta tuoppikoura nousee. Jos vain sattuisi saamaan krapulan voitonpuolelle. Pitäisi vain odottaa että spurgu käy kusella niin saa taas suulliset kuohuvaa. Paljonkohan ne kusee vaan läpi tuosta juodusta alkoholista, Korsu tuumi. Ihan sama, meillä on juhlat, Rapa julisti. Jos ne filtteröis alkoholit kusesta niin mitähän siitäkin seuraisi.


Korsu päätti lentää Rapan kanssa baariin ja lensivätkin tiskille juomaan tippoja. Ei täältä alkoholit juomalla lopu. Eikä krapula, Korsu tuumi. Kun näkökenttä alkoi vääristyä useassa linssinkulmassa lentorata osui tuoppiin. Perkele Rapa hukkui kaljaan. Pian sormet nostavat Rapan tuopista ja laittaa pöydälle. Huovuja kärpänen virkoaa ja lentää kattoon lampun päälle. Huhhuh. Melkein lähti henki. Rapa sammuu lampun päälle ja Korsu yrittää herätellä ystäväänsä. Rapa perkele herää ennenkuin ei päästä ulos. Herää perkele. 


Korsu pääsee pihalle ennen sulkemisaikaa ja Rapa jäi tajuttomana makaamaan. Korsun päivystäessä ikkunalla Rapa herää. Rapan lentäessä ikkunaan tuli paniikki. Ystävykset olivat ikkunalla ja tuli maanantai. Baari olisi kiinni. Rapa joka oli tottunut olemaan jatkuvassa jurrissa näki hallusinaatioita ääriuskovaisista kärpäsistä jotka muistutti viinan kiroista. Korsu lentelee neuvottomana ikkunassa pari päivää. Viimeisillä voimillaan ennen kuolemaa Rapa näkee kuinka lintu vie väsyneen Korsun ikkunalaudalta. Rapa menehtyy melkein samaan aikaan. Kärpänen nimeltä Korpse näkee tilanteen ja tulee ikkunaan. Missään ei kuuluisi metallia vielä ennen huomista. Upottaa päänsä ikkunalaudalla olevaan lokin paskaan ja tekee korpsemaskin. Lentää sitten pois.

Nykyään kärpästen sielut pitävät taivaallista bordellia tuollapuolen ja juovat kuin viimeistä päivää.

-----

Sain inspiraation Chileläisestä bändistä nimeltä Necrobastard.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä