Eksoottiset bisnekset

  Eksoottiset bisnekset


Etelä-Amerikasta tai Afrikasta voisin ostaa koksumaita ja eettistää bisneksen. Toisin ainakain Suomeen koksulehtiä ja tislauttaisin tai käyttäisin niistä jotain eeppistä alkoholijuomaa, noin viinin vahvuista. Maksaisin työntekijöille kovaa liksaa.


Afganistanista voisin tuoda hasista tukien uuden rakentamista. Vastineeksi voisi tietysti viedä elintarvikkeita tai muuta. Vaihtokaupan periaatteella jos valuutta on monimutkaista. Somaliasta toisin khatia samalla periaatteella.


Muurahaisyhdyskunta aikakapseliin päihdetutkimus. Alue jolla on sen verran muurahaisyhdyskuntia että pystyvät jatkamaan sukua suljetulla alueella. Jokaista muurahaisyhdyskuntaa ruokittaisiin geelillä jolla jokaisella pesällä olisi eri päihdekemikaali jatke. Betelistä ja kofeiinista, amfetamiiniin ja kokaiiniin. Yhdessä pesässä on totaalinen kieltolaki voimassa ja ne saa vain perus geeliä. Jos muurahaiset lähtevät kehittymään siten että he  yrittävätkin ottaa meihin ihmisiin yhteyttä. Tietysti tutkimussuuntia on varmaan satoja ellei jopa tuhansia. 


Jos jotain suuntaa mitä kasveja haluaisin viljellä, tutkia ja tehdä kauppaa Suomessa niin nettisivustolta https://www.avalonmagicplants.com löytyy siihen suuntaan kauppatavaraa. Hollantilainen kauppapaikka joten luulisi EU:n direktiivien mukaan olevan laillista vaikka Suomen tulli saattaakin tulla toistaiseksi väliin. 

Jos me halutaan niin valtionvelka voidaan järkevällä politiikalla maksaa järkevällä ajalla eikä tuhansien vuosien kuluessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä