Amor

  Amor






Kävipä kerran niin että Amor epäonnistui tuomaan rakkautta. Hän ampui nuolen kaulaan kun rakastavaiset suutelivat. Nuoli upposi kaulaan ja mies puri naiselta huulen ja kielen irti vahingossa. Nainen menehtyi verenhukkaan. Miehestä tuli trauman seurauksena terroristi ja Amor päätti suojella miestä koska virhe oli hänen.


Amor auttoi vihaista miestä löytämään aseen kuiskaamalla tämän korvaan ohjeita miten voisi toimia toisella tapaa verkossa. Pitkien iltojen mittaan mies saakin sitten tilattua kotiinsa aseen ja on vitun vihane. Amor on harmissaan kun rakkaus päättyi verisesti. Veti kommandopipon päähänsä ja ilmestyi miehen työpöydälle. Haluatko olla uusi Amor? Mies hämmästyy mistä tämä kommandopipoinen enkeli ilmestyi hänen eteensä. Laita huulipunaa luodin kärkeen, se hämmentää poliiseja. Kenet surmataan ensimmäisenä? Itsemme, toisemme vai sitten toisia? Mies ampuu Amoria ja pöytään ilmestyy reikä. Amor ehti ilmestyä jo luodinreijän viereen. Vai toisiamme, hän toteaa kyynisesti. 


Amor spawnaa aseen piipun päälle ja yrittää ampua nuolen miehen kasvoja kohti ja nuoli osuukin heiluvaa miestä otsaan ja jää jumiin. Mies tuntee nuolen myrkyn leviävän tämän kehossa ja alkaakin kouristella maassa. Amor tulee puhumaan. ”Nyt on myöhäistä paeta. Me ollaan perkele terroristeja halusit tai et. Sekosit silloin, mutta se oli mun vika. Nyt kuuntelet. Otat aseen ja menet ampumaan jonku. Muista laittaa huulipunaa luotiin.” Miksi mun pitää laittaa huulipunaa luotiin? Koska sä olet vittu uus Amor. Tuhosit rakkauden ja nyt ammut rakkauden luoteja. Löikö ptsd puhki vai miksi on niin vitun vaikea ymmärtää. OLET VITTU AAMOR. Sitten Amor ottaa miehen aseen, vetää liikkuvat taakse ja räkäsee huulesta purastua verta patruunan pesään. Nyt ollaan redi. Ylös, ulos ja surmaamaan. 


Kävellään öisessä talvipakkasessa eikä missään näy ketään. Amor keksii että kaapataan taksi ja roudataan ihmisiä telotettavaksi. Pelotellaan heitä samalla. Aamor on kuolematon, muista se. Okei, mies sanoo tyytyväisenä. Eikö poliisikaan estele meitä? Ei estele, tilataan taksi ja tohutaan. 


Taksin tultua pyydetään kyyti hautausmaalle. Kevyttä jutustelua taksissa. Suojelusenkelini, rakkauden enkeli haluaisi hautausmaalle. Mitä? Samalla lentää luoti penkin läpi kuskia selkään ja tämä menehtyy. Kun me saatiin se takakonttiin niin lähdettiin hautausmaalle. Siellä etsittiin valmista kuoppaa ja taksikuski raahattiin sinne kevyessä lumisateessa.  Jäädäänkö me kiinni, mies kysyy enkeliltä. En usko että meitä tullaan estelemään. Katso nyt, ollaan vapaita. Mennään keskustaan tolpalle etsimään asiakasta ja tuodaan hautuumaalle telotettavaksi ja heitetään valmiiseen kuoppaan.


Alkaa jo olla aamu kun saadaan uusi asiakas. Miestä väsyttää, mutta Amor uhkailee jos nukahtaa. Sinä et ikinä saa rakkautta jos et telota tuota henkilöä. Asiakas yrittää karkuun taksista kun säikähtää tuota huutoa joka tulikin miehen suusta. Mies laittaa ovet lukkoon ja kaivaa hanskalokerosta pistoolin. Amor räkäsee taas verta suustaan patruunapesään uhkailee asiakasta. Ase  on todellisuudessa penkillä, mutta Amor käsittelee sitä miehen näkökentässä. Amor sanoo naiselle että mä pelastan sut. Mies ottaa pistoolin penkiltä sanoo sitten. Mä en kuole millään ja ampuu itseään mahaan. Amor sekoaa tästä skenaariosta ja alkaa huutamaan. Miten me tästä selvitään. Verta pulputtaa mahasta ja takapenkillä asiakas sai verisen luodin penkin läpi syliinsä. 


Nainen upottaa käden penkin luodinreijistä ja tunkee kaksi sormea miehen selänkautta sisuskaluihin ja repii selkärangan irti. Auto pysähtyy risteykseen ja nainen pääsee ulos miehen jäädessä alaraajahalvaantuneena vuotamaan kuoviin. Amor istuu aseen kanssa penkillä ja katsoo kuinka ihmisiä kerääntyy ympärille. Toimiiko kädet? Toimii, kui? Täällä olisi vielä yksi luoti. Ampuisitko pääsi tuulilasiin? Mä maalaan siihen sitten sydämmen. Amor vetää aseesta liikkuvat taakse ja räkäsee sinne taas verta. 


Mies kohottaa aseen ja kysyy Amorilta miksi teki sen? Amor vastaa että se oli refleksi. Osu sattumalta hermoon, leuat puristu yhteen. Traagine kielari. ”Mun moka” oli miehen viimeiset sanat ennen viimeistä naksahdusta. Klik. Klik. Mitä vittua. Viimine kuti suutari. Amor sanoo että ruuti varmaan kastui verestä. Mies ottaa luodin hampaiden väliin ja sytyttää sen nallin tupakansytyttimellä ja se toimi. Pää räjähti kirjaimellisesti auki. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä