Spiidin invaasio

 

Spiidin invaasio




Vihdoin se tuli, laatikko euroopasta. Pimeästä verkosta tilattu ainoaa lajiaan tunnettu hämähäkki. Salakuljetettu Eurooppaan Karibialta. Terraarion kasaaminen ja sisustaminen ja Spiidi uuteen kotiin. Kuukauden päivät tämä tuntematon hämähäkki oli terraariossaan kunnes se laski munat terraarioon. Olin niin iloinen. Myisin hämähäkin poikaset. Mikä tuuri.


Aika kului ja terraario oli jotenkin aavemaisen oloinen. Harsoa siellätäällä ja vipinää. Päätin antaa terraarioon jauhomatoja ja samalla tuhannet poikaset hyökkäsivät kättäni pitkin vallaten minut täysin. He purivat ja näykkivät minua joka puolelta kroppaani. Kaadun kouristellen maahan ja poikaset koteloituvat sisuksiini. Syövät minua kunnes luut ovat jäljellä ja tekevät uusia poikueita.


Naapurin valittaessa hämähäkeistä joita tulee asuntoon asiaa aletaan tutkia ja pian poliisi onkin asuntoni takana ja avaavat ovet. Miljoonat hämähäkit vyöryvät rappuun ja valtaavat välittömästi tilan.


Pian postimies saapuu rappuun ja osa hämähäkeistä vapautuu luontoon. Pian saapuu lisää poliiseja ja alue eristetään. Alkaa armoton taistelu alueen putsaamiseksi myrkyllisistä lihaa syövistä tuntemattomista hämähäkeistä. Kaikki tarkkailevat tilannetta ja hämähäkkejä tuhotaan läheisyydessä.


Hämähäkkien koteloituessa lintuun tai kotieläimeen on tikittävä aikapommi valmis. Liekinheittimet pauhaavat kun hämähäkeistä yritetään eroon ja invaasio leviää melkein väkisinkin lintujen mukana muualle.


Maailma on sekaisin ja paniikissa. Kaikkea elollista jahtaa sormen kokoiset hämähäkit, jotka koteloituu ja syö lihaa.


Triljoonia ja triljoonia hämähäkkejä valtaa maailmaa ja kaaos on valmis.


Kunnes koittaa syksy ja talvi. Hämähäkeistä päästiin eroon pakkasissa ja potilas zeron tietoja päästiin tutkimaan kun avaruuspukuiset hakivat läppärin hämähäkkien tuhoamasta asunnosta.


Tästä tehtiin malliesimerkki eläinten salakuljetuksen vaaroista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä