Sienipilvi

Sienipilvi


Aika oli koittanut. Pian maailma höyrystyisi sienipilvien pyyhkiessä maanpiintaa Rothschild myhäili kartanossaan. Kaiken pitäisi sujua kuin kello ja naks, hän olisi Jumala. Mutta maailmalla kyti vastarinta. Tietoisuus kannabiksen savuista ja taikasienien taioista levisi ruohonjuuritasolla ympäri maailmaa. Hiljainen vastarinta kyti. Mikäli sota syttyisi United Gangsters of America tekisi sen ensin, toivottavasti ei ollenkaan. 


Tuo hermoja hyväilevä sienipilvien magia joka valaistuttaisi vaikka diktaattorin. Amerikan gangsterit taistelivat voimalla tätä hyväilevää rauhaa vastaan ja peli oli monimutkaista. Se oli epäsuoraa koordinoitua vaikuttamista sääntöjen puitteissa jotka vallitsi. Täyttä sotaa ei saanut syttyä, mutta vastustaja piti nujertaa, koska kyse oli koko ihmiskunnan historiasta. Näkeehän sen jo valtioiden puolustusbudjeteista. Kourallinen eliittiä oli hiekkaa koneistossa. Kun tämä koneisto pyörisi sienipilvien voimalla meillä olisi rauha. Oli kuitenkin tarkoitus rakentaa Kardašovin asteikolla tasolle kolme olevia planeettoja pitkin historiaa ja avaruutta. Vain aika olisi pullonkaula, mikäli ei pommitettaisi toisiamme palasiksi. 


Ehkä vaihtoehtona armeijalle ja siviilipalvelukselle vuoden velvollisuus rakentamassa yhteiskunnan infraa jonka jälkeen olisi vapaa. Ehkä tällä panostuksella säästettäisiin sen verran euroja että infra pysyisi ajantasalla liukuvasti.


Alkoi levitä huhuja. Hipit nousisi poteroistaan ja valtaisi kapitolin Washingtonissa. Tuo kukkien ja tiedon armeija nujertaisi kerralla massiivisen sotakoneiston. Valitaan trippaava hallinto kaikui käytävillä ja rauhanmerkkejä maalailtiin seinille. Fiksatkaa aakkosenne sienipilvillä älkää aseilla. Kunhan vaan tultaisiin maailman kanssa toimeen. 


Samalla kun Amerikassa kuohui maailmassa nousi sienipilviä kuin sieniä sateella. Niitä myytiin jopa kioskeilla. Ei mennyt aikaakaan, kun huomattiin että sienipilvet nostaa elintasoa joka yhteiskuntaluokassa. Pilvipeltoja ja paikallisia sienikasvattamoja oli joka kaupungilla. Yksilölliset innovaatiot yhteisön ja oman elämän parantamiseksi nousi uusiin uomiin. Kunhan saataisiin valtiolliset kryptovaluutat niin valuuttakaan ei olisi este omavaraisessa yhteiskunnassa. Kunhan vain kiertää, kuin kaleidoskooppi tripillä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä