Roope-Ankan verot

Roope-Ankan verot




Roope istui rahasäiliössään rahojen päällä. Käteistä oli valtavasti. Käsirahaa sai prosessoimalla seteleistä kokaiinijäämiä ja Akun veljenpoikien myydessä niitä kaduilla. Aku sai siten pesueelleen ruokaa pöytään. Verokarhukopla oli aina Roopen kintereillä tekemässä kaikenmaailman verotarkastuksia ja muuta kuumottavaa, mutta käteiset oli holvattu. Roope otti satasen vierestään ja ajatteli. Mistähän kuutamokeikasta tämäkin on tullut. Mitä minä tällä kaikella yksikseni. Ehkäpä Aku saisi vaihdettua tämän LSD lappuun.


Roope kömpii holvistaan toimistoonsa ja soittaa Akulle ja selostaa tilanteen. Akulle sopii LSD kauppa. Ehkä se pihi porho antaisi tripin jälkeen kerranki järkevästi massia. 


Akun tullessa lapun kanssa rahasäiliölle ja väistäen verottajalle määrätyt ansat Aku saapuu Roopen juttusille. Satasella puhdasta LSD:tä muutama lappu. Roope antaa vastahakoisesti rahat Akulle, mutta ottaa kuitenkin sitten LSD:t nokkaan Akun jäädessä trippivahdiksi.


Roopen ollessa avaruudessa Aku juttelee Roopelle rahankäytön tärkeydestä että raha kiertää. Roope on transsissa ja valuutat lentelee mielessä joka suuntaan. Minä, minä ryhdyn haalimisen sijasta jakamaan rahaa. Ja huoriin. Vanha ankka pääsee huoriin, Roope nyyhkytti liikuttuneena. Aku mietti samalla kuoriutuuko hänen ja Iineksen muna jossain vaiheessa. Roope selitti että aikoo perustaa munahautomon mihin Aku menee jatkamaan sukua teollisessa mittakaavassa, jotta margariinitehtaille saataisiin lisää työvoimaa. 


Aku laittaa jotain chilliä soimaan ja Roope rauhottuu rahakiihtostaan. Pystyisitkö heittämään tonnin Aku kysyy varovasti ja laittaa salaa MDMA:ta Roopen vesilasiin.


Roopen kokiessa candyflipin hän päättää tehdä veroilmoituksen. Aku yrittää ohjailla Roopea antamaan edelleen sen tonnin, mutta Roope haluaa verottaa koko omaisuutensa. Lopulta Roope soittaa vartijat heittämään Akun pihalle ja soittaa suoraan sen jälkeen verottajalle. Selitettyään että verotettavaa löytyy satoja miljardeja käteistä ja että valtion rahat on keikattuna tähän betonikuutioon, joka veroilmoituksessa lukee olevan vain koristeeksi rakennettu maamerkki.


Ei mene aikaakaan kun Verokarhu tulee kuorma-autojen kanssa hakemaan verosaalista. Nyt saataisiin valtiolle kaivattuja varoja. Nyt loppui leikkaukset julistettiin uutisissa. 


Jopa Milla Magia teki voodoo taikojaan Vesuviuksella. Noidun sen viimeisen lantin mikä tuolle jää.


Roopelle jäi enään miljardi rahaa veromätkyjen jälkeen eikä sitä nähnyt elämässä sen kummemmin menetyksenä. Kokaiini maistui ja tilit olivat tasan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä