Posti kulkee taas

 

Posti kulkee taas



Meksikon karkoitettua kartellin jäsenet Amerikkaan elämään leveää elämää ja samalla armahtaen heidät sillä ehdolla etteivät koskaan palaisi.


No tämähän kartellille sopi ja kokonaisia organisaatioita muutti Amerikkaan jättäen perintönä peltoja lääneittäin soveltuen huumeiden viljelyyn. Oli aika rakentaa liitto ja viljellä turvallisia päihteitä joista gramaakaan ei pääsisi muurin ohi. Ellei käsi pääse raosta läpi.Tai no, kyllähän se posti kulkee. Vaikka sitten kymmenen grammaa kerralla kirjekyyhkyn matkassa, tuoden kauppatavaran takaisintullessa.


Meskaliinia, kokalehtiä, khatia, ooppiumia, kannabista, hasista ja muita vieläkin eksoottisempia päihteitä tuli markkinoille ja talous alkoi elpymään huumesodan jäljiltä.


Samalla ostettiin uusia postin autoja joita salakuljetettiin Yhdysvalloista. Eihän ne jenkkeihin karkotetut vesselit sitten malttanut olla kokkaamatta metaa koko vitun yhdysvalloille. Yhdysvaltalaiset lääkefirmat puuttui peliin kun menekki näkyi hiipuvana opiaattien myynnille, kun rahat virtasi mafialle. No kun metaa postitettiin niin alkoi myös postiautojen pölliminen. Siellä se meta liikkui. No varastetut autot myytiin meksikoon missä niillä jaettiin kunniakkaasti paikallisia luomuhuumeita. 

Amerikkalaisten lääkefirmojen yritettyä haalia enemmän rahaa vahvoilla opiaateilla he löysivät itsensä tilanteesta jossa ne soti osapuolena huumesodassa, jossa cräkkikin oli puhtaampaa kuin koskaan.

Yhdysvalloissa piripulut törmäilivät pilvenpiirtäjiin ja spurgut keräilivät puluja kaduilta pirikuljetuksen toivossa. Meksikon maksettua muuri, muurin raaka-aineet kuuluivat Meksikolle ja myöhemmin muurin purkaessa meni hyötykäyttöön Meksikon kansalaisille. 

Amerikka, tuo gringojen tuntematon maa jonne vaelsi väkeä, jotka eivät koskaan palanneet.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä