Ouija

  Ouija




Oltiin ryhmässä hämärässä kynttilänvalossa ja mietittiin miten ouija pelipöytä voisi toimia. Onko henkiä läsnä kysyin ja odotin. Siirsin sitten muiden katsellessa osoitinta KYLLÄ kohtaan. Ei tuo voi noin toimia Esko sanoi. Miksei? Esko jatkoi, koska sä teet sen tietosesti. Jos mä sanoisin tietoisesti että teille tapahtuu onnettomuus niin ei niin tapahdu. Kalevi totesi että tarvii vähän enemmän tunnelmoitua. Kysyn pelipöydältä tapahtuuko huomenna onnettomuus ja siirrän osoittimen KYLLÄ kohtaan. Mitä voisi tapahtua? Sen näkee sitten huomenna. Mennään juomaan olohuoneeseen olutta.


Herätessäni aamulla krapulassa kaverit ovat jo lähteneet kotiin. Menen pesemään leegot ja tuijotan peiliin väsyneenä. Keitän kahvit ja aamurutiinit hoituu. Sitten lähden käymään kaupassa ja kaupan pihassa jollaki menee automaattivaiheet ja manuaalit sekaisin ja ruttaa minut seinän ja auton väliin. Kuolen puristukseen ja haamuni irtoaa ruumiistani. Mitäs vittua tapahtui? Kummitusäänet kaikuvat sielussa ja mietin missä olen ja miten pääsen seuraavaan vaiheeseen. Lähden vaeltamaan kaverilleni  ruumiini jäädessä maahan ihmisten koittaessa elvyttää minua, turhaan.


Vaellettuani asunnolle huomaan että pystyn kulkemaan objektin läpi ja menenkin oven läpi. Esko oli tietokoneella selaamassa uutisia. Heilutan kättäni hänen edessään, mutta ei reagointia. Yrittäessäni saada jotenkin Eskon huomion itseeni työnnän käteni tämän monitorin läpi ja se pimenee täysin. Esko hermostuu kun kone ei toimikkaan ja mietin mitä tapahtui. Esko kaivaa puhelimen taskustaan ja soittaa minun puhelimeeni. Ambulanssikuski vastaa puhelimeen ja selittää Eskolle että on tapahtunut onnettomuus.


Esko soittaa Kaleville että Ville joutui onnettomuuteen ja menehtyi. MITÄ?!?! Voinko tulla käymään siellä, monitori pimeni jotenkin. Kaleville sopii ja Esko lähteekin autolla puhallutuksen jälkeen kohti Kalevia, Villen jumiin jäänyt haamu kyydissä. Villen yrittäessä säätää radioo alkaa kuulumaan kohinaa ja aavemmaista ulinaa josta ei oikein saanut selvää. Eskolla tulee kylmiä väreitä kun muistelee mitä tapahtui ouijan aikana. Sen täytyy olla sattumaa.


Perillä Ville yrittää keksiä miten saisi yhteyden kavereihinsa. Näiden istuessa koneelle tutkimaan ouija tarinoita verkkoon ja pohtimaan Villen kohtaloa. Ville laskeekin itkuisena kämmenensä koneella istuvan Kalevin kämmeneen ja tämä pystyykin ohjaaman tämän kämmenten liikkeitä näppäimistöllä. Näytölle ilmestyy teksti. AUTTAKAA. OLEN VILLE. OLEN HAAMU. Kalevi saa melkein sydänkohtauksen episodin jälkeen Eskon luullessa Kalevin pilailevan. Kalevi huutaa, tunsin sen. Ville on täällä, hän saa yhteyden. Kalevin rauhottuessa ja laskiessa kämmenensä taas näppäimistölle sormet näpyttävät. "Auttakaa, en osaa kuolla." Eskon selkärankaa pitkin nousee kylmiä väreitä aina vaan enemmän. Se oli se ouija. Miten me saadaan Ville kuolleeksi? Näppäimistölle ilmestyy uusi teksti, En tiedä. Illan lähestyessä Esko palaa kotiinsa ja menee pyörimään sänkyyn tunneiksi.


Aamulla Eskon syödessä aamupalaa hän kysyy onko Ville täällä. Ei vastausta, eikä mitään mistä saisi tietää. Hän kuitenkin tukehtuu aamupalaan ja kuolee. Hänenkin haamunsa irtoaa eikä kuole. Hän näkee haamumaailman. Villen jättämiä viestejä seiniin. ”Tule Kaleville” ja muita vähän epämääräisempiäkin viestejä. 


Eskon haamun vaellettua Kaleville hän näkee Villen. Totesivat olevan yhdessä vankina jossain väliajassa. Kalevi etsii ouija boardin mysteerejeä ja Esko kirjoittaa näytölle. ”Esko tässä, tukehduin aamulla. Olet varmaan seuraava” Kalevi saa hysteerisen kohtauksen ja tipahtaa parvekkeelta alas huutaen. Villen ja Eskon päästessä alas on Kalevin haamukin irronnut ruumiista tämän kropan maatessa maassa. 


Mitäs nyt? Ollaan kuolleita. Ouija tappoi meidät Kalevi itkee ruumiinsa vieressä. Sitten tuulenvire hiljalleen hajottaa haamut usvana taivaalle.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä