Muurahaisten maailmanvalloitus

Muurahaisten maailmanvalloitus




Valtava rahti-alus lähestyy eksoplaneettaa jolla uskotaan ja on älykästä elämää. Maan kauppakomppania on saapunut syväjäädytettynä valovuosien takaa tervehtimään vierasta sivilisaatiota. Planeetalta on saatu alkeellisia sähköisiä signaaleja ja kaupankäynnin edellytykset täyttyvät. 


Vieraalla planeetalla on kehitysasteelta juuri television keksinyt populaatio. Pian paikalliset ällistyvät. Taivaalle ilmestyy rahtialus joka ilmoittaa laskeutuvansa planeetalle viikon kuluessa, mikäli lupa myönnetään. 


Paikalliset asukkaat eivät tiedä mitä tapahtuu ja tunnelma on innosta sähköistynyt. Pian laskeutumislupa myönnetään ja rahtialus laskeutuu autiomaalle sovittuun paikkaan. Kuin hitaasti leijuen alus laskeutuu painovoiman kumoten kuin höyhen. Satoja vieraita kädellisiä on saapunut tähän tapaamiseen eikä kukaan oikein tiedä miten toimia. 


Kaikki kamerat kuvaavat alusta ja odottavat miltä näyttää vieras älyllinen elämä joka tuo avaruuden halki viisauttaan. Pian aluksesta aukeaa 10cm x 10cm luukku josta nousee pieni drone. Kukaan ei tiedä mitä tapahtuu ja drone saapuu maahan noin 2 metrisen kädellisen eteen joka on johtamassa ja ottamassa vastaan vieraita. 


Dronesta avautuu pieni 1cm x 1cm luukku. Olennot tuijottavat pientä dronea epäuskoisena kunnes sieltä kömpii esiin muurahainen joka käynnistää mini hologrammilaitteen joka antaa viestin ihmisiltä maasta. 


”Tervehdys, olemme ihmisiä Maa planeetalta kaukaa avaruuden syvyyksistä. Haluaisimme tutustustua kulttuuriinne ja tehdä mahdollisesti kauppaa ja yhteistyötä. Olemme etsineet kauppakumppania avaruudesta satoja miljoonia vuosia. On ilo tavata älyllistä elämää. ”


Syväjäädytetty muurahainen on matkannut ikuisuuden avaruuden halki ja herännyt perillä ilman mitään fyysisiä vammoja. Kaupparahtina muurahaisilla on teknologiaa laidasta laitaan tietokoneella jota muurahainen ohjaa. Muurahaisen tuntosarvissa on mikroskooppinen lähetin jolla se ohjaa etänä puheentulkkausta tietokoneen kanssa. 


Vieraan planeetan diplomaatit eivät usko silmiään. Pieni ötökkä tuli vaihtamaan ihmisklooniteknologiaa/osaamista/siemeniä siihen mitä planeetalta löytyy ja mitä ne eivät välttämättä itsekkään ole vielä löytänyt. Lisäksi muurahaiset ehdottavat että saavat tuoda pienen osan populaatiostaan planeetalle ja jäädä asumaan uuteen kotiin ja tehdä yhteistyötä uuden lajin kanssa.


Luvan saatuaan aluksesta aukeaa luukku. Diplomaatit pidättelevät henkeään kun sadattuhannet muurahaiset marssivat rivissä autiomaan hiekalle. Ensimmäiset kantavat korsia, seuraavat kantavat sokeripalaa jossa on LSD:tä. Kenraali ilmoittaa, uusille ystävillemme, että heidän on valmistettava tätä eliksiiriä sokeripalaan ja hologrammi näyttää kemiallisen kaavan mistä kyse. Perustamme nyt  siirtokunnan planeetalle X. Muurahaiset kasaavat korsista keon ja ilmoittavat planeetan nyt asutetuksi. Ilmoituksen jälkeen muurahaiset järjestäytyvät riviin ja aluksesta saapuu lyhyt jono muurahaisia jotka kantavat ohutta metalli tikkua. Kuuden muurahaisen jono saapuu keon päälle ja he nostavat tikun pystyyn. Tikku istutetaan leukaliikkeellä keon kärkeen ja se aktivoituu. Tikun kärjessä syttyy punainen valo ja tikun rakenteista aukeaa mini aurinkokenno joka suuntaa aurinkoa kohti. Aurinkokennojen alle tipahtaa muurahaissiirtokunnan liput. Pian vilkkuva valo aukeaa ja siitä muodostuu pieni lautasantenni joka alkaa automaattisesti hakea suuntia ja lähettää kotiplaneetalle viestin tehtävän onnistumisesta. Hologrammi ilmoittaa että siirtokunta 1 on perustettu. Voimme aloittaa yhteistyön heti.


Sadan vuoden kuluttua kun kloonin elinkaari syväjäädytetystä sukusolusta kuolleeksi työläiseksi on opetettu, planeettaa tutkittu ja robottiaivojen rakentaminen on hallinnassa, on aika palata kotiin päin rahti täynä erillaisia uusia tuotteita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä