Lähetyssaarnaajat

  Lähetyssaarnaajat



Lähetyssaarnaajien laiva ankkuroitui Karibialle 1950 luvun tienoilla. Katolilaiset pastorit tulivat maihin paratiisirannikolle ja tapasivat paikallisen väestön. Voodoo heimo otti vieraat vieraanvaraisesti kylään. Aikansa he tulivatkin toimeen kunnes pastorit tarjosivat kyläläisille raamattuaan. Heidän ihmetellessä mikä se on ja sivu repeytyi irti. Yksi pastoreista haukkoi henkeään ja kaivoi krusifiksin esiin ja osoitti sillä kyläläistä. Kyläläinen hätääntyi ja lähti juoksemaan raamatun kanssa viidakkoon. Pastori juoksi perään ja huusi raamattuaan takaisin. Kylän metsästäjä näki tilanteen ja luuli pastorin yrittävän käydä kyläläisen kimppuun. Metsästäjä saikin kömpelön pastorin kiinni ja laittoi itsetehdyn metsästysveitsen tämän kaulalle. Pastori pelkäsi väkisinmakaamista ja näytti krusifiksia. Metsästäjä luuli että pastori kiroaa tätä voodoo taioilla ja leikkaa tämän pään irti. Metsästäjä palaa metsästä pastorin pää roikkuen hiuksista käsissä. Heittää sen muiden lähetyssaarnaajien eteen ja huutaa kaikki pidättämään kirotut pastorit. 


Ei mene kauan kun lähetyssaarnaajat on sidottu paaluihin rituaalia varten. Nämä syötäisiin pääateriana illan seremoniassa. Poppamies tulee kaatamaan pastoreiden suuhun ayahuascaa rituaalin omaisesti. Nuotio sytytettiin raamatulla ja pata alkoi kiehumaan. Pastorit näkevät hallusinaatioita ja näkyjä jotka eivät ole tästä maailmasta. Osa pelkää helvettiä ja osa että kidutetaan. 


Poppamies kulkee krusifiksi kädessä trippaavien lähetyssaarnaajien ympärillä ja tekee taikoja. Sitten leikataan raajat irti ja heitetään pataan. Ruumiit nojaavat paaluihin samalla kun kylä syö lähetyssaarnaajien lihoja musiikin soidessa. Kun rituaalit on ohi poppamies säästää krusifiksin omana voodoo työkalunaan ja lähetyssaarnaajat katosivat jäljettömiin. Vaikkakin heidän luistaan tehtiin voodoo koristeet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä