SpurguTV

 SpurguTV


Kamera käy ja uusi seonnu spurgu talutetaan selviytymis-asemalle. Kamerat kuvaavat spurgujen jokaista hetkeä, koska jokainen freimi voi olla tilaisuus. Kun spurgu on purkissa hän saa myöhemmin mahdollisen korvauksen jos tallenne päätyy realistisiin poliisivideoihin. Jos on sillee pohjalla niin voi saada sen 10 000€ kuukauden pääpalkinnon ja elämän raiteilleen. Myös satasten selviytymispakkauksia oli jaossa. Ylimääräiset rahat menivät poliisien pikkujoulurahastoon.


Sai poliisit muillakin keinoilla rahaa kuten myymällä poliisi-aineistoa yhteiskuntatutkimusinstituuttiin. Säätiön rahoilla poliisit saivat rikostutkinnan työn tuloksille yhteiskuntakehitteisen myyntikohteen ajatuspajalle.


Joskus materiaali oli raakaa joskus huvittavaa. Nyt sai avautua kameralle ja kertoa maailmasta tai sitten sattoi olla jotain annettavaa. Kukapa nyt ei haluaisi kertoa suoraan kameralle mielipidettä esimerkiksi siitä että alkon sivuilta ei voi tilata kotiin viinaa. Äänioikeus selviytymisasemien spurguille oli yhteiskunnan nurjanpuolen kuuntelemista. Ei tarvitse erikseen spurgu-puoluetta. Tai sitten se puolue on ne spurgut. Annetaan heille juomisrauha heille ketkä eivät ilman voi olla, mutta tukekaa kun hana menee kiinni.

Jos ei ole mitään sanottavaa ja vituttaa niin voi olla hiljaa ja mennä koppiin. Ketään hyödytä poliisille uhoaminen. Menee vaan rahahanat kiinni. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä