Jotain innovaatioita

 Jotain innovaatioita



Kierrätys. Siitä tulee päivän sana kaikkialla maailmassa. Elektoriniikkajätteestä kierrätettiin uudet peruspuhelimet ja tietokoneet kaikkien käyttöön. Tyhjän tonnikalatölkin, käytettyjä savukefilttereitä pystyi vaihtamaan kaavion täytyttyä vastaavaan määrää raaka-ainetta sai valmiin lopputuotteen, kuten vaikka sauvasekottimen. Roskasta tulee rahaa.


Merillä kelluville muovilautoille rakennetaan muovinprosessointilaitos joka näkyisi maisemassa kuin öljynporauslautta, mutta tämä tehdas prosessoisi muovista, leluja maailman lapsille, hiilivetyjä eli polttoaineita ja tuottaisi polttoaineensa suoraan merivedestä vetyenergiana. Kaikki lastattaisiin laivaan ja päästöinä olisi vain vesihöyryä. Laivat seilaisi niin ikään sähkömoottorilla joka saisi energian aurinkopurjeesta tai vedystä.


Mitä tapahtuisi jos tapahtuisi kohtalokas maanjäristys merenpohjassa ja poraamaton öljy virtaisi meriin vapaasti? Olisiko se väistämätön ilman porauksia?


Hiiltä pitäisi sitoa. Ehkä ne aiemmin jo mainitsemani kelluvat meritukit mutta muutakin. Viljellään kaktuksia aavikolla, sadan vuoden päästä on jo metsä. Voiko kasvimassaa spreyata siten että se alkaa yhteyttämään. Missä muodossa hiili on planeetalla jossa on yli 200c, mutta ei happea johon hiili voisi palaa. Voiko kaasukehää muokkaamalla saada hiilen palamaan erillain, ikuisesti?


Voiko molekyylejä kasata siten että molekyyliketju muodostaa sellaisen suljetun pussin tai kehän?


Kasvatetaan kaneja ravinnoksi, saadaan samalla turkiksia. 


Ihmiset menee elokuvateattereihin katsomaan leffojen lisäksi tallennettuja unia.


Sotateollisuus: silmiin lasereita ampuvia droneja, kaasua joka eliminoi panssareiden moottorit, herätkää kaasua.

Voisiko tyhjentyneet öljylähteet täyttää rihmastolla joka leviää vedessä ja öljyyntyy aikanaan.

Inhalaattori joka levittää keuhkoihin vaikka bakteerin joka syö tervan ja päästää hiilidioksidina pihalle. Nikotiinireseptorien lopullinen käräyttäminen ja nikotiiniriippuvuudesta kivuton parantuminen.

Myöhemmin lisää.

E1: Voisiko ukkosmyrskyä simuloida halliin tuottamaan sähköä maan päällä?

E2: Uusi laskentaprosessorin tapainen device. Transistori korvataan laskupisteellä joka keskustelee langattomasti useiden muiden laskentapisteiden kanssa samanaikaisesti. 

Voiko ihmisellä olla toinen tietoisuus joka koodaa meidän tietoisuuden ulottumattomissa meidän perimää?

E3: Voiko alkuaineita halkomalla luoda uusia kevyempiä alkuaineita?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä