Butaani

 Butaani


Ihan normaali päivä Amerikassa. Amerikan kultavarannot katosivat melkein vuodessa. Mafia tyhjensi säiliöautoista butaania pankkien ilmastointikanaviin ja räjäytti holveja auki. Seteleitä paloi ryöstöissä miljarditolkulla, mutta kullat saatiin talteen. Oli näyttäviä takaa-ajoja ja joskus butaanilasti räjäytettiin keikan jälkeen pankin eteen hidastaakseen poliiseja.


Pienemmät gangsterit porasivat timanttiporalla kassakaappiin reijän ja kaatoi litran butaania sisään. Sitten koko paska auki. Metallit säilyivät. Jotku teki spraykannuista sirpalekranaatteja mellakoissa kaivertamalla kyljet urille ja räjäyttämällä niitä taisteluissa korruptoitunutta hallintoa vastaan.


Joku onnistui kaappaamaan Bideenin ja antamaan tämän hengittää butaania. Siksi se on niin uninen ja dementoitunut. Butaani on hengenvaarallista ja syrjäyttää happea. Biden koki happivajarin, joka salattiin suurelta yleisöltä. Maailman mahtavin mies oli koomassa.


Nyt on sen verran iso holvi että paineita purkautuu ympäristöön. Totesi Biden jr ja sytytti crack piippuaan butaani-sytkärillä. Mitäs siellä Ukrainassa sitten tapahtuu? Aika näyttää, tuliko mokattua, ehkä. Samalla Hunter poltteli papereitaan nuotion äärellä. Venäläisillä oli läppäri. Perkele, tuleekohan se julkisuuteen. Sitten se tulee, laskut. Vartti ja on helvetin vihanen ja agressiivinen. Varmaan maailman paskinta ainetta. Olis täytyny pysyä siinä rikkaiden kokaiinissa. Hunter potkii nitkuissa nuotiota kun ei millään löydä mihin ehti vartin aikana hukata seuraavan crack kiven. 


Sitten katse osuu papereihin mitä poltetaan: ”Diilit Ukrainassa”. Kaasua sanoi Joe hymyillen, kun diilejä tehtiin. Sitten löytyi lisää cräkkiä ja jatkui psykoosinomainen papereiden hävittäminen. Seuraavissa laskupsykooseissa se sitten onnistui polttamaan vaatteensa kun ei kestänyt niitä päällään. Kuumotti ja selvittiin. Alastikkin voi poltella papereita, kun ei pahemmasta tietoa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä