Hullun marssi

Hullun marssi






Huumelainsäädännön muuttuessa armeijassa sai halutessaan amfetamiinia jaksamiseen pitkille marsseille. Lisäksi ylipainoisetkin pääsivät paukuttamaan kun rasvaimun jälkeen rasvasta tehtiin räjähteitä. Olin skitsofreenikko ja amfetamiini ja aseet kuulostivat eeppiseltä yhdistelmältä. Pääsisi vihdoin jahtaamaan metsätonttuja jotka vainoaa siellä metsän siimeksessä jos uskalsi mennä. Nyt saisi rynkyn.
Alokaskausi alkoi perinteiseen tapaan ja otettiin jokainen rokotteet ja kuntokoulu alkoi. Kun alokaskausi olisi ohi saataisiin amfetamiinia. Ensimmäisellä leirillä veistelin nuotion äärellä pamppua tonttujen katsoessa etäältä. Ne tontut viheltelevivät minulle metsästä kun mielessäni kirosin ja hahmottelin metsätonttujen pamputtamista.



Alokaskausi päättyi ja saatiin amfetamiinia. Otin tottuneesti aamulääkkeet ja vedin amfetamiinin nokkaan. Koko komppania oli berserkkejä paitsi minä. Nämä vitun lääkkeethän estävät huumeita toimimasta. Miksei kukaan kertonut tälläistä. Pieniä mielenvikaisia aaltoja silti kulki kehoni läpi. Olin varma että komppanianpäällikkö on tonttujätti naamioituneena univormuun, mutta en tuntenut mitään kovin voimakasta. Ajatusharhoja. Sitten tämä tonttu tulee käskee hakemaan aseet. Nyt lähdetään tonttujahtiin. Tajuan olevani armeijassa ja kohta lähtee tontuilta sielu taivaaseen.

Ampumaradan kautta marssien sotaharjoitukseen. Koko komppania jaksaa ja toimii kuin koneisto. Kukaan ei ole väsynyt ja ammunta on hyvin fokusoitunutta. Yritän skarpata ettei huomattaisi että olen selvinpäin ja ottaa jo vähän voimille, mutta jaksaa jaksaa. Kun huomaan tontun kurkkivan maalitaulun takaa ampumaradalla lasautan siltä tonttulakin päästä tämän juoksiessa metsään. Ei tullut täydellinen tulos.
Marssi jatkuu ja jatkuu. Komppania on hyvin mukana mutta kunto ilman amfee on erisarjassa. Tontut on saatava hengiltä, oli amfee tai ei. Sitten edessä olevan repusta kömpii tonttu ulos ja juoksee metsään mukanaan ottamansa vara amfet mukanaan. Sitten tulee kiväärinperästä naamaan ja ihmettelen mitä tapahtuu. Miksi otit toisen amfet repusta ja vedit nokkaan alikessu huutaa. Olin taas psykoosissa ja otin vahingossa amfet. Sain sanottua että se oli tonttu ja minut komennetaan yksin marssimaan takaisin kasarmille.

Olin yksin metsäpolulla ja tuntui että tontut piirittävät minut. Otan rynkkyni valmiusasentoon ja olen valmis tetsaamaan joka tontun hengiltä. Jostain loikkii tien yli jänis ja ammun sen. Tonttujen tiedustelija. Saatana että pelottaa. Amfe vääristää ajauksia voimistuvasti ja lähden metsään. Päätin ampua kaikkea liikkuvaa hiirestä tonttuun. Mitään ei kuitenkaan löydy ja eksyn metsään. Eräällä suolla syön sammakoita ja ammun oravia. Kun ammukset on loppu heitän rynkyn suohon.

Vaellan ja vaellan päiväkausia, kunnes saavun aukealle. Päätän väsyneenä tehdä leirin. Missähän muut on soperran yksikseni. Sitten alkaa paukkua, tämähän on kranaatinheittimien harjoitusalue. Jumalauta nyt tulee rautaa niskaan. Räjähdän palasina alueelle eikä minua koskaan löydetä. Minut julistettiin kadonneeksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä